.

.

Гуоларизи Автомобил Бела Лак Хартија За Свадба Сатен Завиткување Декорација Декор Лента Домашен Декор

Гуоларизи Автомобил Бела Лак Хартија За Свадба Сатен Завиткување Декорација Декор Лента Домашен Декор

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Разновидност : Многу Погоден За Специјални Прилики И Прослави - Како Автомобил / Невестински Прстени За Свадбени Паради, Прстени За Украсување Забави, Украси За Венчавки, Новогодишни Украси, Украси За Трпеза За Да Се Нагласи Високиот Квалитет на Свадбата : Белиот Декоративен Лак На Антената На Автомобилската Јамка Е Внимателно Направен од Лента во Облик на Срце, а Лакот Е Полн Со Срца за Да Создаде Романтична Атмосфера. Врзете Го Рачно Со Тенка Лента, Големината Е : 20 X10cm. Свадба Со Јамка Слична На Соништата : Прстенот На Антената За Венчавка Може Лесно Да Се Поврзе Со Антената, Ретровизорот, Рачката На Вратата, Свеќата Или Бришачот. Лакови Во Облик На Срце Се Идеални За Украси За Свадбена Трпеза, Лакови За Стол Или Украси За Свадбено Стакло. Јамката На Антената Е Лесна За Употреба : Сатенскиот Лак Не Само Што Ја Поврзува Секоја Јамка Многу Брзо И Лесно, Туку Може Лесно Да Се Расклопи За Да Може Да Се Користи Како Украс Во Други Празнични Прилики. Прстенот Може Да Биде Прикачен На Секој Објект Со Две Тенки Ремени. Разновидност : Многу Погоден За Специјални Прилики И Прослави - Како Автомобил / Невестински Прстени За Свадбени Паради, Прстени За Украсување Забави, Украси За Венчавки, Новогодишни Украси, Украси За Трпеза. За Да Се Нагласи Високиот Квалитет на Свадбата : Белиот Декоративен Лак На Антената На Автомобилската Јамка Е Внимателно Направен од Лента во Облик на Срце, а Лакот Е Полн Со Срца за Да Создаде Романтична Атмосфера. Врзете Го Рачно Со Тенка Лента, Големината Е : 20 X10cm. Свадба Со Јамка Слична На Соништата : Прстенот На Антената За Венчавка Може Лесно Да Се Поврзе Со Антената, Ретровизорот, Рачката На Вратата, Свеќата Или Бришачот. Лакови Во Облик На Срце Се Идеални За Украси За Свадбена Трпеза, Лакови За Стол Или Украси За Свадбено Стакло. Јамката На Антената Е Лесна За Употреба : Сатенскиот Лак Не Само Што Ја Поврзува Секоја Јамка Многу Брзо И Лесно, Туку Може Лесно Да Се Расклопи За Да Може Да Се Користи Како Украс Во Други Празнични Прилики. Прстенот Може Да Биде Прикачен На Секој Објект Со Две Тенки Ремени. Разновидност : многу погоден за специјални прилики и прослави - како автомобил / невестински прстени за свадбени паради, прстени за украсување забави, украси за венчавки, новогодишни украси, украси за трпеза спецификација : Материјал : Ткаенина 10 х Лента Лак Декорација Прекрасна Свадба : прстенот на антената за венчавка може лесно да се закачи на антената, ретровизорот, рачката на вратата, свеќата или бришачот.

Параметри на производот

Material:
Cloth
10 x Ribbon Bow Decoration:
Wonderful Wedding:
The antenna ring for wedding can be easily attached to the antenna, rear view mirror, door handle, candle or wiper.
The antenna loop is easy to use:
the satin bow not only connects each loop very quickly and easily, but can also be easily disassembled so that it can be used as a decoration on other festive occasions. The ring can be attached to any object with two thin straps.
Dreamlike Loop Wedding:
The antenna ring for wedding can be easily connected to the antenna, rear view mirror, door handle, candle or wiper. Heart shaped bows are ideal for wedding table decorations, chair bows or wedding glass decorations.
Color:
White
Size:
20 x10cm
To emphasize the high quality of the wedding:
The white decorative bow of the car loop antenna is carefully made from a heart-shaped ribbon, and the bow is full of hearts to create a romantic atmosphere. Tie it by hand with thin ribbon, the size is
Слична стока