.

.

Atyhao новогодишна самовила, светла со црвени камиони, батерии оперирани самовила светла, топла LED светло фарма куќа Божиќни украси за дрво за декорација на новогодиш?

Atyhao новогодишна самовила, светла со црвени камиони, батерии оперирани самовила светла, топла LED светло фарма куќа Божиќни украси за дрво

DEN 235.52

Пристапност
Залиха

【Пакетот вклучува】 Пакетот што го добивате вклучува 1 парче самовила за новогодишна елка со 30 LED светла, добро спакувани за одржување на производот во добра ситуација за време на транспортот 【Безбедно и сигурна】 Црвената светлина на жицата на камиони е изработена од квалитетен жичен материјал со LED светла и пластичен знак на црвен камион, светло во тежина за да ви се закачите на wallидот, прозорците или новогодишната елка, доволно цврста за да ја користите повторно повторно да ја користите за повторно време. 【Правилно мерење】 Топлото LED светло е во должина од 9,84 стапки, со 30 LED светла, убава комбинација може да ви даде романтична и топла атмосфера; Но, не заборавајте да останете подалеку од вода и да се обидете да го користите во затворено, така што услужниот живот може да се продолжи. Case Case Battery】 Декорацијата за светла на елката е опремена со кутија за батерии Everbright, напојувана со 3 AA R6 (не е вклучена во пакетот), носете со вклучување на батеријата, удобно за да го користите и вратите. 【Изглед на црвени камиони】 Батеријата управувана со бајки, светло со црвен камион, кога ќе ги вклучите светлата, ќе го видите елегантно црвениот трупец, што ќе ја подобри интензивната Божиќна атмосфера околу вашиот дом. 【Пакетот вклучува】 Пакетот што го добивате вклучува 1 парче самовила за новогодишна елка со 30 LED светла, добро спакувани за одржување на производот во добра ситуација за време на транспортот. 【Безбедно и сигурна】 Црвената светлина на жицата на камиони е изработена од квалитетен жичен материјал со LED светла и пластичен знак на црвен камион, светло во тежина за да ви се закачите на wallидот, прозорците или новогодишната елка, доволно цврста за да ја користите повторно повторно да ја користите за повторно време. 【Правилно мерење】 Топлото LED светло е во должина од 9,84 стапки, со 30 LED светла, убава комбинација може да ви даде романтична и топла атмосфера; Но, не заборавајте да останете подалеку од вода и да се обидете да го користите во затворено, така што услужниот живот може да се продолжи. Case Case Battery】 Декорацијата за светла на елката е опремена со кутија за батерии Everbright, напојувана со 3 AA R6 (не е вклучена во пакетот), носете со вклучување на батеријата, удобно за да го користите и вратите. 【Изглед на црвени камиони】 Батеријата управувана со бајки, светло со црвен камион, кога ќе ги вклучите светлата, ќе го видите елегантно црвениот трупец, што ќе ја подобри интензивната Божиќна атмосфера околу вашиот дом.

Параметри на производот

Item Type:
Christmas Red Truck Fairy Lights
Material:
Plastic, Metallic Wire
Light Color:
Warm White
Light Wire Length:
Approx. 3m/9.8ft
Battery:
3 x 1.5V AA Batteries (Shipped Without Batteries)
Applicable For Christmas Decoration:
Gross Weight:
82g/2.9oz
Package List:
1 x Christmas Red Truck Fairy Light (Shipped Without Batteries):
Note:
1. Please allow some error due to manual measurement.:
2. Please make sure to keep it away from water and use it indoors as much as possible to prolong its life.:
Слична стока