.

.

Божиќна Елка Топпер Лак Божиќни Украси Рачно Изработен Божиќен Декор Лакови За Лопатки За Новогодишна Елка Рустикални Украси На Фарма Домашен Декор Гроздобер Дрв?

Божиќна Елка Топпер Лак Божиќни Украси Рачно Изработен Божиќен Декор Лакови За Лопатки За Новогодишна Елка Рустикални Украси На Фарма Домашен

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

ЛЕСНО СОБЕРЕТЕ ФЛЕКСИБИЛНО Секоја Лента На Лакот Има Вградена Жица Што Флексибилниот Материјал Со Жица Може да се Свитка во Која било Кривина што Ви се допаѓа Опашките На Горниот Дел Од Дрвото Може да се Исечат До Која Било Должина што Ви Е Потребна, Можат Слободно Да Го Менуваат Стилот и Да бидат Фиксирани во Соодветна Положба. Не За Божиќ, Туку За Секој Важен Празник, Како Што Се Свадби, Родендени Забави, Новогодишни Забави Итн Врти Украс Закачалка Венец Монистра Рефус Аукција Приврзок Мушка Кристал 30х10 Приврзок Монистра. ПОВЕЌЕ ПРИЛИКИ За Божиќните Лакови Се Совршени за Ширење На Празничниот Дух и Носат Среќа на Целото Семејство. Совршен Домашен Декор За Разновиден Приказ На Божиќ, Свадба, Свршувачка, Годишнина, Забава, Како Обесени Украси На Гранките На Дрвјата, Централните Делови На Масата, Околу , Горенаведениот Прием На Различни Должини Итн. Тоа Е Исто Така Одличен Избор за Комерцијални Гроздобер Фолија Божиќ Украси Топки На Жица Мушка Завеси За Вратите Предводена Од Батеријата Венец За Скали. ГОЛЕМ ДЕКОР ЗА НОВОГОДИШНА ЕЛКА, Не Е Погрешно Обликуван и Флексибилен За Отворање, Прикачен Со Ремен, Лесно Виси, Соодветна Големина За Закачување На Елката како Прекрасна Празнична Декорација Голем Витраж Виси Божиќен Топчест Венец Аукција Приврзок Мушка Кристално Предење Украс Закачалка. Лен, Лесен и Мек, Тврд За Носење и Издржлив За Употреба, Без Избледување На Бојата И Не Е Лесен За Кинење, Може Повторно Да Се Користи, Пренослив Е И Лесно Се Чува, Исто Така Може Да Се Чува За Следниот Божиќ За Да Се Користат 30х10 Мониста За Приврзоци Венец Мониста Рефус Свежа Венец Божиќна Закачалка за Украси. ЛЕСНО СОБЕРЕТЕ ФЛЕКСИБИЛНО Секоја Лента На Лакот Има Вградена Жица Што Флексибилниот Материјал Со Жица Може да се Свитка во Која било Кривина што Ви се допаѓа. Опашките На Горниот Дел Од Дрвото Може да се Исечат До Која Било Должина што Ви Е Потребна, Можат Слободно Да Го Менуваат Стилот и Да бидат Фиксирани во Соодветна Положба. Не За Божиќ, Туку За Секој Важен Празник, Како Што Се Свадби, Родендени Забави, Новогодишни Забави Итн Врти Украс Закачалка Венец Монистра Рефус Аукција Приврзок Мушка Кристал 30х10 Приврзок Монистра.

Параметри на производот

Слична стока