.

.

ЕКСТРЕМНА ВРЕДНОСТ-ПАКЕТ Од 2 - ПОПУСТ-Луд Научник Доаѓање Календар - 2023 И Божиќ САМ уметност &засилувач; Занаети Орнаменти &засилувач; Украси Доаѓањето Календар. За ?

ЕКСТРЕМНА ВРЕДНОСТ-ПАКЕТ Од 2 - ПОПУСТ-Луд Научник Доаѓање Календар - 2023 И Божиќ САМ уметност &засилувач; Занаети Орнаменти

DEN 270.08

Пристапност
Залиха

ОВОЈ КАЛЕНДАР ЗА ДОАЃАЊЕ им обезбедува на вашите деца дневна активност за уметност и занаетчиство 24 дена пред Божиќ РЕЗУЛТАТ : 24 рачно изработени сезонски орнаменти за Вашата Елка и трпеза. ЧАСОВИ И ЧАСОВИ НА ИГРА - 24 мали кутии-секоја содржи различна креација-гордо рачно изработени од вашите деца. АНГАЖИРАЊЕ И ИНТРИГАНТНО - 24 возбудливи експерименти за одбројувањето на календарот на доаѓањето До Божиќ 2023 година и Ноќта на Вештерките 2023 година од Виолетовата Крава. Лесно За Учење - сите потребни компоненти се вклучени заедно со рачни и чекор-по-чекор инструкции. ЕКСТРЕМНА ВРЕДНОСТ-ПАКЕТ ОД 2 - НАМАЛЕН-Календар За Доаѓање На Лудиот Научник-2023 и Божиќни САМОСТОЈНИ Уметности И Занаети Орнаменти И Украси Календар За Доаѓање. За Деца Момчиња Девојки Кои Сакаат Наука И Уметност. НОВО 2023 Божиќно Одбројување Доаѓање Календар Лудиот Научник Адвент Календар Игра Вклучува 24 Возбудливи Научни Трикови И Експерименти ПЛУС 24 Прекрасни САМОСТОЈНИ Уметности И Занаети Орнаменти И Украси Рачно изработени од вашите деца.

Параметри на производот

Слична стока