.

.

Нето за безбедност на мачки за балконски балконски скалила за миленичиња безбедност, мрежа за безбедност на деца, балкон, патишта и мрежни шини, безбедна железничк?

Нето за безбедност на мачки за балконски балконски скалила за миленичиња безбедност, мрежа за безбедност на деца, балкон, патишта и мрежни

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

▶ Материјал : полиестерски памук Големина на мрежа : 4cm, 5cm, 6cm, 8cm, 10cm, 12cm, 15cm, дијаметар на јаже : 4мм (0,16 IN). Рачно изработено ткаени, високо-одделение цврсто ткаени јаже мрежа. Кидс за заштита на мрежи Имаме која било друга големина на јажето, поддршка за прилагодување. ▶ Професионална мрежа : Имаме професионални машини за безбедносни мрежи. Заштитната мрежа е ткаена од три нишки јаже, секое влакно е многу силно. Јазолот е силен, го ублажува капацитетот на лежиштето. ▶ Заштита за деца за деца : После нашето тестирање, мрежната мрежа за јаже не е лесно да се пробие, може да ги задржи вашите деца безбедни од шините на скалите. Можете да го користите за скали, балкон, прозорец, огради, кафези за миленичиња, користете го на отворено за вашите патишта, за да го заштитите вашето дете. ▶ Погодно за безбедност : Безбедносна скала железничка мрежа што се инсталира на вашиот балкон или скалило банистер.Слип се врзува низ одредените дупки на мрежата и ги завиткате околу рачката, или преку силните дупки за мрежи и директно околу банастерите. ▶ Трајни : Затегната и тесна, униформа сила, силна сила за влечење, анти-стареење и заштита од сонце, нелизгање, трајно и отпорно на абење, мека и лесна, лесна за складирање и може да се свитка кога не се користи. ▶ Материјал : полиестерски памук. Големина на мрежа : 4cm, 5cm, 6cm, 8cm, 10cm, 12cm, 15cm, дијаметар на јаже : 4мм (0,16 IN). Рачно изработено ткаени, високо-одделение цврсто ткаени јаже мрежа. Кидс за заштита на мрежи Имаме која било друга големина на јажето, поддршка за прилагодување. ▶ Професионална мрежа : Имаме професионални машини за безбедносни мрежи. Заштитната мрежа е ткаена од три нишки јаже, секое влакно е многу силно. Јазолот е силен, го ублажува капацитетот на лежиштето. ▶ Заштита за деца за деца : После нашето тестирање, мрежната мрежа за јаже не е лесно да се пробие, може да ги задржи вашите деца безбедни од шините на скалите. Можете да го користите за скали, балкон, прозорец, огради, кафези за миленичиња, користете го на отворено за вашите патишта, за да го заштитите вашето дете. ▶ Погодно за безбедност : Безбедносна скала железничка мрежа што се инсталира на вашиот балкон или скалило банистер.Слип се врзува низ одредените дупки на мрежата и ги завиткате околу рачката, или преку силните дупки за мрежи и директно околу банастерите. ▶ Трајни : Затегната и тесна, униформа сила, силна сила за влечење, анти-стареење и заштита од сонце, нелизгање, трајно и отпорно на абење, мека и лесна, лесна за складирање и може да се свитка кога не се користи.

Параметри на производот

▸Product Name:
Nylon safety net
▸Safety net material:
Nylon
▸Protective mesh size:
1X1m/3.3X3.3ft , 1X2m/3.3X6.6ft , 1X3m/3.3X9.8ft , 1X4m/3.3X13.12ft , 1X5m/3.3X16.4ft , 2X2m/6.6X6.6ft , 2X3m/6.6X9.8ft , 2X4m/6.6X13.12ft , 2X5m/6.6X13.4ft(customizable)
▸Safety rope:
▸diameter about:
4mm(0.16 in)
▸Safety net mesh spacing:
4cm,5cm,6cm,8cm,10cm,12cm,15cm.
▸The woven mesh is suitable for indoor/outdoor use and can be used anywhere.:
★safety Net feature:
★The rope net is easy to install, the first one:
winding installation; the second
★Widely used ropes:
stairs, balconies, lofts, windows, gardens, climbing, swings, hammocks, suspension bridges, kindergartens, shopping malls, restaurants, amusement parks, clothing stores, hanging clothes nets, roof ceiling nets, decorative nets, plant protection nets , tunnel network, blocking animal nets, children's shatter-resistant nets, pet isolation nets, child safety nets, cat nets, etc.
Notes:
1.Manual measurement of the size of the woven mesh, there will be 2-3CM error, please understand, thank you.:
2.Due to the different understanding of spotlights and different people's colors, cat nets may have some color difference, but within a reasonable range. :
Слична стока