.

.

ВЕИ ДОЛГА Симпатична Перална За Преклопување, Корпа За Перење Алишта За Расадник,Корпи За Складирање За Деца Момчиња И Девојчиња, Канцеларија, Спална Соба, Облека, ?

ВЕИ ДОЛГА Симпатична Перална За Преклопување, Корпа За Перење Алишта За Расадник,Корпи За Складирање За Деца Момчиња И Девојчиња, Канцеларија,

DEN 207.84

Пристапност
Залиха

Повеќенаменски корпи за складирање филц-Овие цврсти и издржливи корпи се многу погодни за расадници, игротеки,простории за перење,за собирање остатоци,играчки,облека,крпи,капи,чевли итн Направете ја вашата соба уредна и чиста веднаш.И тие се многу слатки, децата и возрасните многу ги сакаат!. Нашите корпи за филц се достапни во седум прекрасни дезени и бои.Изработени се од подебели материјали кои ги исполнуваат извозните стандарди, кои се многу отпорни на нечистотија и абење и лесно се чистат. Нашите производи се извонредни и убави во изработката,сите обрасци се зашиени со филц,супер голем капацитет,силни и издржливи. Тој е висок 14,5 инчи, со дијаметар од 13,7 инчи и тежи само 0,79 фунти.Лесен и пренослив,со голем простор за складирање. Преклопен-лесен за чување кога не е во use.It е многу погоден за чување на сарафани во просторијата или на отворено,а исто така е добар избор како складиште за деца toys.It лесно се преклопува кога не се користи и воопшто не зазема простор. Повеќенаменски корпи за складирање филц-Овие цврсти и издржливи корпи се многу погодни за расадници, игротеки,простории за перење,за собирање остатоци,играчки,облека,крпи,капи,чевли итн. Направете ја вашата соба уредна и чиста веднаш.И тие се многу слатки, децата и возрасните многу ги сакаат!.

Параметри на производот

Слична стока