.

.

Јаже За качување Нето Детски Скали Балкон Безбедносна Мрежа Внатрешна И Надворешна Ограда Безбедносна Мрежа Висечка Мрежна Ограда Нето Мрежа За Мачки Висечка Обл?

Јаже За качување Нето Детски Скали Балкон Безбедносна Мрежа Внатрешна И Надворешна Ограда Безбедносна Мрежа Висечка Мрежна Ограда Нето

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

● Заштитната мрежа има дијаметар од 6мм,8мм Мрежестиот раб е зајакнат, силата е рамномерна, силата на влечење е силна. Заштитната мрежа може да се прилагоди на растојанието помеѓу решетката и бојата што ја сакате ве Молиме испратете е-пошта за да не контактирате. ● Мрежа за јаже од коноп за безбедност на деца, рачно изработена ткаена мрежа, мрежа за ограда за безбедност на деца, високо квалитетна цврста ткаена ткаенина, професионално јазли, ткаење со повеќе влакна, го прават јажето потрајно, имаат силна отпорност на удар, можат да издржат најлоша состојба. Тој е силен дури и кога се користи на отворено. ●Мултифункционалната мрежа од јаже од коноп е погодна за сите видови сцени, коридори на врати и прозорци, скали, балкони, огради, креветчиња, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, пејзажни огради, надворешни ѕидови, мрежи за заштита на растенијата итн. Може Да се Користи За Заштита на безбедноста на вашето бебе. ●Заштитната мрежа ја штити безбедноста на децата, умерена мекост, не е лесна за бледнеење, не се плаши од ветер и дожд, долг работен век, носивост до150 кг, потрајни, лесни за инсталирање и лесни за расклопување. Кога не треба да го користите, можете да го преклопите и да го чувате во склопот. ●Мрежата за Безбедност на децата обезбедува безбедна средина за игри за деца на оградата. Заштитете ја безбедноста на вашето дете или домашно милениче или играчка. Исто така, може ефикасно да ги спречи главите на децата, телото преку патеката и цврсти за внатрешни и надворешни балконски скали за да се обезбеди безбедност на децата. ● Заштитната мрежа има дијаметар од 6мм,8мм . Мрежестиот раб е зајакнат, силата е рамномерна, силата на влечење е силна. Заштитната мрежа може да се прилагоди на растојанието помеѓу решетката и бојата што ја сакате ве Молиме испратете е-пошта за да не контактирате. ● Мрежа за јаже од коноп за безбедност на деца, рачно изработена ткаена мрежа, мрежа за ограда за безбедност на деца, високо квалитетна цврста ткаена ткаенина, професионално јазли, ткаење со повеќе влакна, го прават јажето потрајно, имаат силна отпорност на удар, можат да издржат најлоша состојба. Тој е силен дури и кога се користи на отворено. ●Мултифункционалната мрежа од јаже од коноп е погодна за сите видови сцени, коридори на врати и прозорци, скали, балкони, огради, креветчиња, кафези за миленичиња, градинки, забавни паркови, јавни објекти, пејзажни огради, надворешни ѕидови, мрежи за заштита на растенијата итн. Може Да се Користи За Заштита на безбедноста на вашето бебе. ●Заштитната мрежа ја штити безбедноста на децата, умерена мекост, не е лесна за бледнеење, не се плаши од ветер и дожд, долг работен век, носивост до150 кг, потрајни, лесни за инсталирање и лесни за расклопување. Кога не треба да го користите, можете да го преклопите и да го чувате во склопот. ●Мрежата за Безбедност на децата обезбедува безбедна средина за игри за деца на оградата. Заштитете ја безбедноста на вашето дете или домашно милениче или играчка.

Параметри на производот

▸Product Name:
Hemp rope net
▸Safety net material:
jute
▸Protective mesh size:
1x1m(3.28X3.28ft) , 1x2m (3.28X6.56ft) , 1x3m (3.28X9.84ft) , 1x4m(3.28X13.12ft) , 1x5m(3.28X16.4ft) , 2x2m(6.56X6.56ft) , 2x3m(6.56X9.84ft) , 2x4m(6.56X13.12ft) , 2x5m(6.56X16.4ft) , 3x3m(9.84X9.84ft) , 3x5m(9.84X16.4ft) , 3X7m (9.84X22.96ft) , 4X4m(13.12X13.12ft) , 4X6m(13.12X19.68ft) , 5X5m(16.4X16.4ft)
▸Safety rope:
▸diameter about:
6mm,8mm
▸Rope color:
jute color (other colors can be customized)
▸The woven mesh is suitable for indoor/outdoor use and can be used anywhere.:
★Hemp Rope Net feature:
★The rope net is easy to install, the first one:
winding installation; the second
★Widely used ropes:
stairs, balconies, lofts, windows, gardens, climbing, swings, hammocks, suspension bridges, kindergartens, shopping malls, restaurants, amusement parks, clothing stores, hanging clothes nets, roof ceiling nets, decorative nets, plant protection nets , tunnel network, blocking animal nets, children's shatter-resistant nets, pet isolation nets, child safety nets, cat nets, etc.
★Warm Reminder::
1.Manual measurement of the size of the woven mesh, there will be 2-3CM error, please understand, thank you.:
2.Due to the different understanding of spotlights and different people's colors, cat nets may have some color difference, but within a reasonable range. :
Слична стока