.

.

Бебешка Мрежа За Комарци Со Патенти, Врвен Квалитет од Тедерфилд, За Игралишта за Пакување, Колички, Лесен Пристап До Патент До Бебе, Основа За Врвки, Идеална Пренос?

Бебешка Мрежа За Комарци Со Патенти, Врвен Квалитет од Тедерфилд, За Игралишта за Пакување, Колички, Лесен Пристап До Патент До Бебе, Основа

DEN 511.52

Пристапност
Залиха

Изработен е од полиестерска мрежа со супериорен степен и е без хемикалии (без инсектициди) Има чуден плишано мече патент повлекува. и вклучува торба за складирање на крпа и инструкции. Дали машината може да се пере : ставете ја во вреќа за перење, измијте ја на студ, нежен циклус. Дизајниран е во САД. Патент во очекување. Осигурајте се дека нема празнини за грешките да летаат или да ползат. Поставете ги патентите каде што ги сакате. Ставете ја мрежата на игралиштето, количката, корпата, лулката итн. Цврсто повлечете ја врвката за влечење. Навлечете ја вишокот мрежа и врвката за влечење. Користете ги патентите за да го ставите вашето дете и да го извадите вашето дете. ИДЕАЛЕН ПОДАРОК ЗА БЕБИЊА-ОТВОР ЗА ВРВЕН ПАТЕНТ на мрежата за ЛЕСЕН ПРИСТАП до ДЕТЕТО. Ставете ја мрежата за бубачки на игралиште, количка, корпа, итн., затегнете ја основата на врвката, а потоа едноставно отворете и затворете ги патентите за да пристапите до вашето бебе. НЕМА ПОВЕЌЕ БОРБА СО ЕЛАСТИЧНА! (Ве молиме запомнете : Игралиштето НЕ е вклучено. ВЕ МОЛИМЕ ЗАПОМНЕТЕ : ДИМЕНЗИИ : L40, 5 "x W29, 5 " x H32, 5". БЕЛАТА мрежа за инсекти одговара на повеќето СТАНДАРДНИ пакувања со ГОЛЕМИНА n игра, игралишта и игралишта. ПРИЛАГОДЛИВАТА ОСНОВА за ВРВКИ за ВЛЕЧЕЊЕ обезбедува ФЛЕКСИБИЛНОСТ за ДА МОЖЕТЕ ДА ЈА КОРИСТИТЕ и оваа пренослива мрежа за бебиња ЗА ПОКРИВАЊЕ КОЛИЧКИ (обични, двојни и џогирање), КОРПИ, ЛУЛКИ итн. Поставете ги патентите каде што сакате, а потоа затегнете ја врвката за влечење за да одговара на она што сакате да го покриете. ПРЕБИВАЊЕТО СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ е СИЛНО И ИЗДРЖЛИВО и нема лесно да се закачи и кине како поевтини мрежи. Рип тестиран-добро стои на нормално абење. СОВРШЕНАТА ГОЛЕМИНА на РЕШЕТКАТА овозможува ДОБАР ПРОТОК НА ВОЗДУХ ЗА ДА го ОДРЖУВА ВАШЕТО бебе ИЛИ мало ДЕТЕ УДОБНО И ГИ ПРИКАЖУВА досадните инсекти како комарци, пчели, други летечки или индексирачки инсекти и мали играчки или топки ако некој случајно ги фрли!. Полиестерското ткаење ШТО ДИШЕ (ПОДОБАР ПРОТОК на ВОЗДУХ одоздола од најлонските мрежи) обезбедува удобност ВО ЗАТВОРЕНИ простории и НА ОТВОРЕНО. Еколошката МРЕЖА е НЕТРЕТИРАНА (без ДЕТЕТ или перметрин), така ШТО Е ПРИРОДНА БАРИЕРА за БУБАЧКИ. Вашето дете може да ужива во мирен сон и да игра време без инсектицид и без грешки! СОВРШЕН ПОДАРОК ЗА ТУШ ЗА БЕБИЊА!.

Параметри на производот

Слична стока