.

.

Зеродеко 6 парчиња за складирање на корпи за складирање на корпи за организирање на преправања играат овошни корпи за складирање корпи за организирање на корпа за ?

Зеродеко 6 парчиња за складирање на корпи за складирање на корпи за организирање на преправања играат овошни корпи за складирање

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

пластика Организатор за виси за складирање- Пластични производи за бања за отпадоци, држејќи производи за коса, шминка, играчки, канцелариски алатки. Организатор на тоалети- корпа за намирници со рачки свежата боја е девојчиња и може да се стави во бањата како корпа за складирање за шампон и гел за туширање. Контејнери за играчки- Со рачката, корпата е многу погодна за употреба и лесна за носење при одење на шопинг. Детска корпа- корпа за носење раце, лесен за носење, во процесот на купување поудобно. Организатор за складирање на играчки- Широко, погоден за корпа за складирање на играчки, корпа за бања, корпа за шопинг и така натаму. Организатор за виси за складирање- Пластични производи за бања за отпадоци, држејќи производи за коса, шминка, играчки, канцелариски алатки. Организатор на тоалети- корпа за намирници со рачки свежата боја е девојчиња и може да се стави во бањата како корпа за складирање за шампон и гел за туширање. Контејнери за играчки- Со рачката, корпата е многу погодна за употреба и лесна за носење при одење на шопинг. Детска корпа- корпа за носење раце, лесен за носење, во процесот на купување поудобно. Организатор за складирање на играчки- Широко, погоден за корпа за складирање на играчки, корпа за бања, корпа за шопинг и така натаму. Пакетот вклучува 6 x карактеристики на корпи за складирање - боја : корпи за купување лаванда - преносен дизајн е погоден за шопинг, купеното овошје и зеленчук можат да се вклопат, преносни корпа за напор без напор. - Свежата боја е девојчиња и може да се стави во бањата како корпа за складирање за шампон и гел за туш за туширање кади организатор. - Направено од пластика, не е лесен за деформирање, сервисен живот, нема потреба да се грижите за ненадејната фрактура играчки за шопинг за деца.

Параметри на производот

Слична стока