.

.

Шлем За Бебешко Капаче Безбедносен Шлем За Несреќа Кацига За Новороденчиња Без Перница За Безбедност На Удар Прилагодлива Заштита Против Паѓање Против Судир Отпо?

Шлем За Бебешко Капаче Безбедносен Шлем За Несреќа Кацига За Новороденчиња Без Перница За Безбедност На Удар Прилагодлива Заштита Против

DEN 1201.60

Пристапност
Залиха

Шлемот за бебиња може ефикасно да ја заштити главата на бебето, има глава отпорна на удари, тампон за сеопфатно бебе, нека бебето игра среќно Учејќи да ползи, оди и игра, овој бебешки шлем ја штити главата на бебето кога ќе падне и ја држи главата на бебето подалеку од судир. Шлемот за бебиња е многу мек, удобен и дише. Шлемот за бебиња е лесен, но некои деца не сакаат да го носат. Не грижете се, вашето бебе ќе се навикне за неколку дена. Може да се прилагоди за да ја задржи главата на бебето без притисок. Кацигата за бебиња има прилагодлив безбедносен ремен и големо Велкро одзади за да ви овозможи малку да се преклопите. Штитникот за глава има и отстранлив влошка за да ја направи помала. Оваа безбедносна кацига за бебиња може да се исчисти со вода, мајката може да се увери дека ќе ја исчисти. Добредојдовте во нашата продавница, даваме се од себе за да ви служиме безбедносниот шлем за бебиња е прилагодлив.

Параметри на производот

Слична стока