.

.

Crkiob Sonic електрична четка за заби 4H полнење за 180 дена со 6 глави на четки за полнење електрични четки за заби за возрасни и деца, електрична четка C2 Белење на четка за ?

Crkiob Sonic електрична четка за заби 4H полнење за 180 дена со 6 глави на четки за полнење електрични четки за заби за возрасни и деца, електрична

DEN 383.84

Пристапност
Залиха

[Ултразвучна четка за заби, 4 режими на четкање] Ултразвучни електрични четки за заби 40000 вибрации во минута, моќност продира длабоко во забите, ефикасно ги отстранува забите на забен камен и белините Може да се чувствувате свежи и чисти секој пат откако ќе користите Crkiob Electric Clumbursh. , Чувствителна, белење, нега на гуми за џвакање) може да ги исполни различните барања на електрична четка за заби за возрасни. Електричната четка за заби за деца 8-12 е посоодветен чувствителен режим. [6 глави за четки за заби, последен пат 18 месеци] Crkiob четка за заби Електрик доаѓа со 6 глави од четка за четки, секоја глава за замена на четката за заби има капаци на четка за заби. Главата на четката може да се користи 3 месеци, во рок од 18 месеци, не треба постојано да треба постојано Набавете четки за заби и глави за замена на четката за заби. [Паметен тајминг, водоотпорен IPX7] Четка за заби на батеријата ќе го запамети режимот за четкање што го користевте последен пат, има вграден во 2 минути паметен тајмер. Водонинувајќи го процесот на четкање, ќе почувствувате стоп на секои 30 секунди. Тоа е да ве потсетам дека вие треба да ги исчисти четирите области на устата на избалансиран начин за да се постигне најдобриот ефект на чистење. IPX7 водоотпорен е поудобно да се исчисти четката за заби за напојување, може да се користат бања и туш. [Целосно полнење 4 часа за 180 дена] Напојувањето на батеријата за заби може брзо да се наполни. Исто така е и четка за заби за патувања. [Вклучен производ] 1-SONIC четки за заби; 1- USB TYPE_C Кабел за полнење; 6 глави за замена на четката за заби во Дупон; 6- Електрични четки за заби за замена на главата за замена на главата; 1-мануална. Ако имате какви било проблеми, ве молиме контактирајте со нас, ние ќе ги решиме навреме. Најавете ја вашата сметка> Изберете "Нарачки"> Најдете ја ID на нарачката> кликнете на "Контакт Продавач". [Ултразвучна четка за заби, 4 режими на четкање] Ултразвучни електрични четки за заби 40000 вибрации во минута, моќност продира длабоко во забите, ефикасно ги отстранува забите на забен камен и белините. Може да се чувствувате свежи и чисти секој пат откако ќе користите Crkiob Electric Clumbursh. , Чувствителна, белење, нега на гуми за џвакање) може да ги исполни различните барања на електрична четка за заби за возрасни. Електричната четка за заби за деца 8-12 е посоодветен чувствителен режим. [6 глави за четки за заби, последен пат 18 месеци] Crkiob четка за заби Електрик доаѓа со 6 глави од четка за четки, секоја глава за замена на четката за заби има капаци на четка за заби.

Параметри на производот

Слична стока