.

.

Моќна Ц Заштитна Батерија Домашна Моќност Магнетна Левитација Ултра Чиста Електрична Четка За Заби. Меки Влакна 3 Глави За Четки Електрични Четки За Заби За Возрас?

Моќна Ц Заштитна Батерија Домашна Моќност Магнетна Левитација Ултра Чиста Електрична Четка За Заби. Меки Влакна 3 Глави За Четки Електрични

DEN 101.92

Пристапност
Залиха

Може Да Се Користи За Различни Состојби На Забите И Непцата Во Споредба Со Обичните Електрични Четки За Заби, Се Чувствува Нежно, Но Темелно Чисти, Ја Намалува Бучавата И Го Надградува Искуството Со Четкање. Електрична Четка За заби со магнетна Левитација, Вградено Движење На Магнетна Левитација, Стабилна Моќност, Вертикална Осцилација Нагоре и Надолу, Компактно Тело, Силни Перформанси. Оваа Електрична Четка За Заби Е Лесна За Употреба Дома Или На Пат, Со Инсталирани Батерии За Извршување На Работата И Може Да Се Користи На Секое Патување. Паметно И Ефикасно Чистење На Забите За Решавање На Години На Отпорност На Дамки. Технологијата За Вибрации Чисти 2-4 Пати Поефикасно Со 19.000 Вибрации Во Минута, Во Комбинација Со Мобилна Технологија За Чистење За Длабоко Чистење На Забите. Водоотпорно Тело, Чистење На Целото Тело, Интегриран Дизајн На Телото, Може Да Се Исчисти Директно Во Вода, Може Безбедно Да Се Користи Во Бањата И Другите Влажни Средини.

Параметри на производот

Слична стока