.

.

Пул 2 во 1 џвака и чиста алатка за отстранување на алатката Комбо од Pultool | Компатибилен со Invisalign Отстранливи загради и фиоки, усогласувачи, држачи и протези | Хигиенс?

Пул 2 во 1 џвака и чиста алатка за отстранување на алатката Комбо од Pultool | Компатибилен со Invisalign Отстранливи загради и фиоки,

DEN 319.20

Пристапност
Залиха

Помага при седење и отстранување на вашите чисти фиоки за усогласување и усогласувачи Ослободете ги болните непцата и забите со секоја нова фиока за алигнатор со помош на нашиот алигничар Chewie. Издржлив, компактен и хигиенски за седење и отстранување на трагачи. Се вклопува во стандардни случаи на порамнувачи. Заштедете пари и запрете го отпадот со набавка на 1 алатка за квалитет наспроти повеќе производи. Широка компатибилност дизајнирана да работи со бајти, Clear Correct, Smiledirect Club и други брендови за прилики на забите. Помага при седење и отстранување на вашите чисти фиоки за усогласување и усогласувачи. Ослободете ги болните непцата и забите со секоја нова фиока за алигнатор со помош на нашиот алигничар Chewie. Издржлив, компактен и хигиенски за седење и отстранување на трагачи. Се вклопува во стандардни случаи на порамнувачи. Заштедете пари и запрете го отпадот со набавка на 1 алатка за квалитет наспроти повеќе производи. Широка компатибилност дизајнирана да работи со бајти, Clear Correct, Smiledirect Club и други брендови за прилики на забите. Прецизно : Ние им даваме на вашите усогласувачи дополнителен притисок што им е потребен за да ги вклопат забите и во нивните пропишани движења за повеќе предвидливи исходи. Хигиенски : Нашата алатка за усогласување и отстранување без раце ги држи рацете надвор од устата и го намалува ширењето на бактерии и вируси.

Параметри на производот

Слична стока