.

.

Framendino, 3 пакувања за четка за заби за заби ги покрива капачињата за четки за заби, кутија за заби за заби, заштитен кутија со вшмукување чаша погодна за домашно отвор?

Framendino, 3 пакувања за четка за заби за заби ги покрива капачињата за четки за заби, кутија за заби за заби, заштитен кутија со вшмукување

DEN 380.80

Пристапност
Залиха

Материјал : Покривот за главата за четки за заби за патувања е изработена од нетоксична пластика, еколошки, безбеден Широка апликација : Главата за четки за заби за патувања е совршен избор за патување, деловно патување, работа, училиште или кампување. Големина на производот : Големината на капакот на капакот на четката за заби е околу 1,7 "x 1,4" /4. Вклучено пакување : 3 пакет. Дизајн : Дизајнот на заштитник на главата на четката за заби е лесен и компактен, лесен за носење, заштеда на простор и одржување на четката за заби чиста и хигиенска. Чашата за вшмукување може да се adsorbed на мазни површини, како што се wallsидови, стакло, плочки, огледала. Материјал : Покривот за главата за четки за заби за патувања е изработена од нетоксична пластика, еколошки, безбеден. Широка апликација : Главата за четки за заби за патувања е совршен избор за патување, деловно патување, работа, училиште или кампување. Големина на производот : Големината на капакот на капакот на четката за заби е околу 1,7 "x 1,4" /4.

Параметри на производот

* Material:
The travel toothbrush head cover is made of food-grade non-toxic plastic, environmentally friendly, safe.
* Color:
Blue, green, pink.
* Size:
The size of the toothbrush cap case is about 1.7 x 1.4/4.3 x 3.6cm.
* Quantity:
3 pack.
Note:
Please allow 1-8mm error in the manually measured size.:
Tips:
If you have any questions about this product, please contact us first, we will try our best to solve your problem. :
Слична стока