.

.

2pcs Стоматолошка рачка за заби на стоматолошки котежи заменливи заменливи заби за заби за заби заби за заби за заби за заби за заби за орално чисто чисто чисто чисте?

2pcs Стоматолошка рачка за заби на стоматолошки котежи заменливи заменливи заби за заби за заби заби за заби за заби за заби за заби за орално

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Три возбудливи овошни вкусови : Направете секојдневно забавување со овие изопачени вкусови што вашите деца ќе ги сакаат : лубеница, грозје и јаболко Тоа е благо и ефикасно отстранување на забен камен помеѓу забите. Просторите имаат жлебови за да спречат лизгање на конецот. Може да ја намали инциденцата на гингивитис со употреба на оваа алатка секој ден. Flossерот со висок квалитет е изработен од полимер материјал за храна, во споредба со најлон и полиестер, повисока цена; предностите се висока цврстина, поотпорна и релативно лизгава, не е лесна за кршење, а не оштетување на забите. Три возбудливи овошни вкусови : Направете секојдневно забавување со овие изопачени вкусови што вашите деца ќе ги сакаат : лубеница, грозје и јаболко. Тоа е благо и ефикасно отстранување на забен камен помеѓу забите. Просторите имаат жлебови за да спречат лизгање на конецот. Може да ја намали инциденцата на гингивитис со употреба на оваа алатка секој ден. Flossерот со висок квалитет е изработен од полимер материјал за храна, во споредба со најлон и полиестер, повисока цена; предностите се висока цврстина, поотпорна и релативно лизгава, не е лесна за кршење, а не оштетување на забите.

Параметри на производот

Слична стока