.

.

АЛАТКИ за Чистење На ДОМАЌИНСТВАТА ДОИТОЛ 48 парчиња Четка За Заби За Бебиња Мека Четка За Заби За Бебиња Четка За Заби За Бебиња Четки За Орална Нега За Деца Мали Де?

АЛАТКИ за Чистење На ДОМАЌИНСТВАТА ДОИТОЛ 48 парчиња Четка За Заби За Бебиња Мека Четка За Заби За Бебиња Четка За Заби За Бебиња

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

силиконска детска четка за заби Вкупно 24 парчиња, доволна количина може да ги задоволи вашите барања за количина. Детска четка за заби за орална нега. Мека четка глава, не ја повредува устата, удобна за употреба. Бебешка четка за заби. Удобно за држење, бојата привлекува око, а бебето ја сака. Бебе прва четка за заби. Здравите материјали за храна, безбедни и безбедни, можат да се користат со доверба. Бебе обука четка за заби. Прекрасна мечка форма четки за заби, форма, може да се адсорбира и да застане. Опис 48 парчиња Четка За Заби За Бебиња Мека Четка За Заби За Четки За Заби За Бебиња Четки За Орална Нега За Деца Мали Деца Карактеристики-Боја : Розова+ Жолта+ Зелена+ Сина-Материјал : Пп-Големина : 14. Пакет од 79 инчи, Вклучувајќи 48 х четки за заби.

Параметри на производот

Слична стока