.

.

Започитувајте не'рѓосувачки чистач Интердементални избира стоматолошка четка избира двојна глава за стоматолошки конец Интердементални средства за заби зелена ?

Започитувајте не'рѓосувачки чистач Интердементални избира стоматолошка четка избира двојна глава за стоматолошки конец Интердементални средства

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Стоматолошки избира пластична чепкалка за заби интердентална четка стап Заби за интердтални четки меки стоматолошки избори за заби, заби за заби, интердентална четка за полнење на четката за заби за чистење на четкички за заби за заби. Лесен и ефикасен начин за чистење помеѓу забите. Вашата нормална четка за заби не може да достигне интердентална, но оваа ставка може да достигне. Стоматолошкиот конец избира четка за четки за четкичка за четкичка за четки за заби за заби интердентална четка за заби. Интердтални четки помеѓу четката за меѓусебни простори на забите. Опис Овој производ е збир на интердентални четки за нега на забите. Удобен зафат за подобро држење и лесно стигнете до задните заби. Направено од врвен материјал, удобен за отстранување на остатоци од храна. Може да ви помогне да одржувате орална хигиена и заб од распаѓање. Карактеристики - боја : зелена. - Материјал : не'рѓосувачки челик, ПП, најлон.

Параметри на производот

Слична стока