.

.

Маска За Зелен Чај Покоскин, Природна Маска За Зелен Чај Покоскин

Маска За Зелен Чај Покоскин, Природна Маска За Зелен Чај Покоскин

DEN 271.84

Пристапност
Залиха

Природни Состојки : Маска Од Зелен Чај Од Покоскин, витамини и разновидни благи состојки за нега на кожата, кои можат да навлезат длабоко во долниот слој на кожата, континуирано да ја надополнуваат влагата на кожата и да постигнат долготраен навлажнувачки ефект на нега на кожата Длабоко Нежно Чистење : Маската За Длабоко Чистење На Зелениот Чај Од Покоскин продира длабоко во порите, ја отстранува нечистотијата на порите, ги намалува црните точки, го балансира вишокот маснотии на кожата, се надополнува. Удобен Дизајн : Оваа Маска Од Зелен Чај Од Покоскин е дизајнирана со ротирачка глава, со фина и мазна текстура, лесна за туркање и нанесување без да ги извалкате рацете. Лесен За Употреба : Само извртете ја калта од зелен чај и нанесете ја рамномерно на лицето, а потоа оставете да делува околу 10 минути. Откако маската ќе се стврдне и исуши, измијте ја со млака вода. Секој капацитет е 40гр, лесен за носење. Исчистете ја кожата во секое време, насекаде!. Погоден За Сите Типови Кожа : Маската Од Зелен Чај Од Покоскин се препорачува да се користи еднаш неделно за нормална кожа. Мрсна кожа 2-3 пати неделно. Сува кожа користете 1-2 пати неделно. За комбинирана кожа, се препорачува да се користи 2-3 пати неделно на Т-зоната и 1-2 пати неделно На У-зоната. Маска За Зелен Чај Покоскин, Маска За Природен Зелен Чај Покоскин Маска За Зелен Чај, Маска За Природен Зелен Чај Покоскин Маска За Зелен Чај, Маска За Природен Зелен Чај Покоскин Опис : 1. Маска од зелен чај, маска од кал за длабоко чистење, отстранете ги црните точки, навлажнете ја и негувајте ја кожата 2. Ефикасно ја чисти валканата кожа, длабоко ги чисти порите и ја остава кожата да се чувствува освежена.

Параметри на производот

APPLICABLE PEOPLE:
General
SKIN TYPE:
All Skin Types
NET CONTENT:
40G
Package Includes:
2/3 pcs * Pocoskin Green Tea Mask :
Note:
1. Actual fabric colors may be slightly different from online colors due to different computer display and light brightness. :
2. Please allow 1-3cm differs due to manual measurement, thanks (1 cm=0.39 inch,1 inch=2.54 cm) :
3.If you encounter any problems when buying and using our products, please contact us in time, we will serve you 24 hours. :
  :
Слична стока