.

.

Закрпи За брчки Влошки За Брчки Во Градите, Силиконски Врат Против Брчки &засилувач; Влошки За Градите, Обновливи И Закрпи Против Брчки Од Деколте Од Медицинско Одд?

Закрпи За брчки Влошки За Брчки Во Градите, Силиконски Врат Против Брчки &засилувач; Влошки За Градите, Обновливи И Закрпи

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ : областа Деколте е многу чувствителна на странично спиење, УВ зрачење и гравитација и порано немаше многу решенија за ова Ова е единственото решение кое е исклучително прифатливо и дава моментални резултати. Нашите 100% медицински силиконски влошки за градите се меки и хипоалергични што ви дава најдобра удобност. Тестиран дури и да работи на чувствителна кожа. БРЧКИТЕ НА ВРАТОТ ПРАВАТ ДА ИЗГЛЕДАТЕ ПОСТАРО ОД ВАШАТА ВОЗРАСТ : Не ја занемарувајте грижата за вратот. Ако го држите вратот еластичен како и лицето, ќе изгледате 5 години помладо отколку што сте сега. Јејлинг влошките за брчки на вратот се дизајнирани долги и умерено дебели и се завиткуваат до двете страни на вратот, така што ги опфаќа сите хоризонтални брчки предизвикани од држењето на телото за да се спречат брчките. НЕИНВАЗИВЕН ПРИРОДЕН ТРЕТМАН на БРЧКИ : 9 од 10 корисници што ги анкетиравме ќе ГО ОДЛОЖАТ БОТОКСОТ откако ќе ги испробаат нашите деколте влошки. Оваа премиум деколте рампа за брчки на градите го хидрира и подмладува нежната кожа на вашето деколте преку ноќ. Свртете ги ефектите од оштетување од сонце, начин на живот и стареење со овие влошки против брчки. УЖИВАЈТЕ ВО ВАШИТЕ ОМИЛЕНИ ВРВОВИ СО НИЗОК КРОЈ СО ДОВЕРБА : Довербата е убава! Не дозволувајте грозните брчки на градите и вратот да ве спречат да ги носите омилените врвови или да ја погодите плажата со доверба.

Параметри на производот

Слична стока