.

.

ФУСКОТО 2 во 1 Сапун Од Цитронела, 2023 Нов Сапун Од Лимонела Цитронела, Сапун Од Цитронела за Луѓе, Миење На Телото Од Лимонова Трева, Природен Сапун За Тело Од Цитроне?

ФУСКОТО 2 во 1 Сапун Од Цитронела, 2023 Нов Сапун Од Лимонела Цитронела, Сапун Од Цитронела за Луѓе, Миење На Телото Од Лимонова

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Сапун Бар цитронела - - - Содржи Суштина На Цитронела, Допир На Мирис На Цитронела, Благи Состојки, може да се Користи за Чистење, Капење и Миење Со Шампон, Нежно Чистење, Лесно Отстранување На Нечистотијата, Одмастување, Хидратација и Навлажнување Целиот Природен Сапун Од Лимонска Трева - - - Овој Природен Домашен Сапун Е Направен од Највисокото Есенцијално Масло Од Лимонграк. Мешање На Масло Од Лимонска Трева, Еукалиптус И Лимонска Трева, со Цел Да Трае, Нека Се Подготвите за Активности на Отворено!. Сапун од лимонска трева - Нашиот Сапун Од Лимонска Трева Нуди Прекрасен Мирис и Прекрасна Пена Што Ќе Ја Остави Вашата Кожа Да Се Чувствува Навлажнета и Освежена. Сапун од цитронела За Средство Против Бубачки - - - Мирисот на Цитронела Ги Одбива Комарците, Крлежите и Болвите. Ова Есенцијално Масло се Извлекува Од Растението Лимонска Трева, Така Што Е Сосема Природно.

Параметри на производот

Слична стока