.

.

Замена на филтри за филтри за микродермабразија на 400 парчиња за микродермабразија 10 mM DIA Microdermabraision Filters Facial Filters Filters Accesiories Snoge Filter for Comedo Suction Microdermabrasion, бело

Замена на филтри за филтри за микродермабразија на 400 парчиња за микродермабразија 10 mM DIA Microdermabraision Filters Facial

DEN 135.84

Пристапност
Залиха

Премиум и мек материјал : Овие вакуумски филтри за памук се изработени од високо квалитетен памук, безбеден и издржлив, без непожелен или токсичен мирис, памукот за нега на кожата нема да ја стимулира вашата кожа Количина на пакет : Вклучува 200 парчиња замени за филтрирање на памук, бела боја, изобилство количина за вашето секојдневно користење. Препорачано да се замени филтерот по секој третман. Широка употреба : Овие замени на филтерот со памук со отпорна на киселина и алкали и добра вентилација, се погодни за совети за дијамантска дермабразија или микродермабразија за домашен или убавина салон. Големина : Филтрите за вакуум на лицето се со дијаметар од 10 мм, дебелина : 1мм. Погодно е за повеќето вакуумска масажа на лицето или машина за дермабразија која користи овој вид филтри. Дополнителна применлива замена на филтрите : Лесен за употреба и замена. Може да се примени за да се филтрира кутикулата за да се избегнат да се вдишуваат во главниот мотор за да се продолжи со алатките што го сервисираат животот. Премиум и мек материјал : Овие вакуумски филтри за памук се изработени од високо квалитетен памук, безбеден и издржлив, без непожелен или токсичен мирис, памукот за нега на кожата нема да ја стимулира вашата кожа. Количина на пакет : Вклучува 200 парчиња замени за филтрирање на памук, бела боја, изобилство количина за вашето секојдневно користење. Препорачано да се замени филтерот по секој третман. Широка употреба : Овие замени на филтерот со памук со отпорна на киселина и алкали и добра вентилација, се погодни за совети за дијамантска дермабразија или микродермабразија за домашен или убавина салон. Големина : Филтрите за вакуум на лицето се со дијаметар од 10 мм, дебелина : 1мм.

Параметри на производот

Слична стока