.

.

Макс сјај Беспрекорен Серум, Арбутин Лице Серум со фитол &засилувач; Витамин Ц Од Мечкино Грозје, Бајденс Пилоса &засилувач; Какаду Слива, Серум За Лице За Пигментац?

Макс сјај Беспрекорен Серум, Арбутин Лице Серум со фитол &засилувач; Витамин Ц Од Мечкино Грозје, Бајденс Пилоса &засилувач;

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ОД ПРИРОДАТА, СО НАУКАТА : Биокуле Беспрекорен Серум е уникатна комбинација На Арбутин, Фитол И Витамин Ц добиени од Мечкино Грозје, Бајденс Пилоса и Какаду Слива Овој серум за лице работи благо за ексфолијација и ограничување на производството на меланин, со што се намалуваат темните дамки и хиперпигментацијата, откривајќи сјаен, па дури и тон на кожата. ЈА КОНТРОЛИРА ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЈАТА : Природно добиениот Арбутин И Фитол во Серумот За Лице Без Дамки На Биокулите се клинички докажани дека го намалуваат производството на меланин, а со тоа помагаат да се контролира хиперпигментацијата. Овој Серум За Лице Алфа Арбутин е лесна формула во споредба со кремите за депигментација, со што брзо се апсорбира не оставајќи лепливи остатоци. ГИ НАМАЛУВА ТЕМНИТЕ ДАМКИ, ПЕГИ И ФЛЕКИ : Арбутин Од Мечкино Грозје во овој серум за лице ја инхибира активноста на тирозиназата и фитолот од Бајденс Пилоса го ограничува производството на Алфа-МСХ (Хормон За Стимулирање На Меланоцити) во меланоцитите, помагајќи при отстранување на темни дамки, заедно со видливо избледување на пеги и флеки. ОТКРИВА СЈАЈНА, РАМНОМЕРНА И БЛЕСКАВА КОЖА : Фитол Од Бајденс Пилоса помага во подобрување на еластичноста на кожата & Витамин Ц Од Какаду Слива нежно ексфолира до прометот на епидермисот откривајќи блескав тен. ЧИСТА, БЕЗБЕДНА И ЕФИКАСНА УБАВИНА : сите производи за биокули се направени во сертифициран објект НА СЗО-ГМП користејќи состојки сертифицирани Од Екоцерт.

Параметри на производот

Слична стока