.

.

32 парчиња Колаген За Машина За Маска За Лице, САМОСТОЈНА Природна Маска За Нега На Лице Од Овошје И Зеленчук За Гласовно Емитување Машина За Создавање Маски За Цело?

32 парчиња Колаген За Машина За Маска За Лице, САМОСТОЈНА Природна Маска За Нега На Лице Од Овошје И Зеленчук За Гласовно Емитување Машина

DEN 230.88

Пристапност
Залиха

БЕЗБЕДНИ СОСТОЈКИ : изработени од здрави состојки, безбедни и сигурни за употреба ЛЕСНО СЕ АПСОРБИРА : овој сет е колаген кој се користи за правење маски за лице во комбинација со сок од овошје и зеленчук, или чај, млеко, млеко од соја, мед, пиво и црвено вино, есенцијални масла, билки, цвеќиња, јајца итн. КОЛАГЕН : основната потреба за жени, која и помага на кожата, ја одржува еластичноста на кожата. спречете оксидација на клетките и забавување на стареењето за одржување на млади и убави. ЦИКЛУСОТ ЗА ОБНОВУВАЊЕ НА КОЖАТА Е 28 ДЕНА : 4 пакувања во кутијата, вкупно 32 парчиња, ова ќе ја задржи употребата околу еден месец. НАПРАВЕТЕ САМИ РАЗНИ ВИДОВИ МАСКА за ЛИЦЕ : соработувајќи со машината за маска за нега на лице од овошје и зеленчук и уживајте во маската за лице секој ден, можете да купите продавници На Cimennn машина за маска за нега на кожа : B08 PCQWGGK. Опис : дали некогаш сте направиле маска за лице? Овој сет е колагенска капсула која се користи за правење маски за лице во комбинација со сок од овошје и зеленчук, или чај, млеко, млеко од соја, мед, пиво и црвено вино, есенцијални масла, билки, цвеќиња, јајца итн.

Параметри на производот

Слична стока