.

.

Плоча За стружење на лицето, Алатка За Гуаша За Лице, Стругалка За Масажа За Лице, Алатка За Масажа За Стружење Гуа Ша, Стругалка За Лице Со Микро Струја, Шпатула За Л?

Плоча За стружење на лицето, Алатка За Гуаша За Лице, Стругалка За Масажа За Лице, Алатка За Масажа За Стружење Гуа Ша, Стругалка За Лице Со Микро

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Интегрирање на стружење во микро-тековната технологија, промовирање на растот на колагенот, подобрување на клеточната активност и движењето на мускулите Затегнување и подигнување на микро-струја, намалете ги брчките и направете да изгледате помлади. Негативните јони го забрзуваат увозот на серум за исхрана, промовираат апсорпција на хранливи материи, навлажнуваат и се грижат за кожата. Вибрации за масажа со постојана температура, помагаат во детоксикација на кожата, затегнување на кожата, олеснување на едемот на кожата. Лесно допрете ја лентата за сензор за вибрации на грбот со прстот, започнува вибрациите; за кратко запирање, само извадете го прстот од лентата за сензор за вибрации. Мала тежина и во мала големина, лесна за носење при излегување.Спецификација : Состојба : 100% Бренд Новитем Тип : Електрична Гуаша Масажаматеријал : Абсопционална Боја : Црвена, Побелен Напон : 3.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electric Guasha Massager
Material:
ABS
Optional Color:
Red, White
Rated Voltage:
3.3-4.2V
Rated Power:
3W
Temperature:
45℃±5℃
Battery Capacity:
600mAh
Battery Type:
Lithium Battery 603040
Functional Mode:
Green Light Mode:
Vibration
Red Light Mode:
Constant temperature
Red Light Plus Green Light Mode:
Vibration + constant temperature
Package List:
1 x Main Machine1 x USB Cable
Слична стока