.

.

5 парчиња Силиконски Лепенка Против Брчки, Подлога За Подигнување На Кожата Силка Против Брчки За Челото &засилувач; Очи, Еднократно Перење На Челото Лепенка За Лиц?

5 парчиња Силиконски Лепенка Против Брчки, Подлога За Подигнување На Кожата Силка Против Брчки За Челото &засилувач; Очи, Еднократно Перење На

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Израмнување на брчките со длабок сет : Отстранете ги влошките за брчки на челото дизајнирани за значително измазнување и намалување на фините линии или брчки, истовремено подобрувајќи ја опуштената кожа и зголемувајќи ја еластичноста на кожата Содржи богати хранливи состојки и ја одржува кожата навлажнета и еластична.Ќе забележите неверојатно подобрување на кожата по секоја употреба. Удобно и безбедно : силиконската лепенка против брчки е изработена од мек и ултра тенок проѕирен силикон, обезбедува удобна употреба и добро се вклопува, лесен и дише. Оваа силиконска подлога изработена од висококвалитетен силикон, безбедна и нетоксична, пријателска за кожата и без штета на кожата. Лесен за употреба : Лесен за употреба, само закачете ја силиконската подлога на очите или пределот на лицето за да добиете ефект на подмладување. можете да ја користите лепенката за кревање кожа додека одмарате или спиете. Совршено ги омекнува брчките на челото,ув оштетувањето, брчките на очите, линиите на устата, покажувајќи убав изглед и шармантна насмевка. Еднократно : силиконските влошки за брчки еднократно се еколошки! Усвојуваме висококвалитетно лепило за кожа, кое ги одржува влошките лепливи за кожата на вистинското место и цела ноќ. Мека, удобна, без притисок! Ве молиме, не користете креми или лосиони и одржувајте ја кожата чиста додека ја користите нашата силиконска подлога. Совети за користење : Само извадете ја подлогата И излупете го пластичниот штит, не фрлајте го штитот, го чува за складирање на подлогата; Измијте го со сапун и вода по употреба, избегнувајте употреба на навлажнувачко масло, омекнувач или средство за чистење, оставете го исушениот воздух и држете ја лепливата страна нагоре; не користете крпа за бришење, сушење и враќање во пластичниот штит, не користете на скршена кожа.

Параметри на производот

Item Type:
Anti Wrinkle Silicone Patch
Material:
Silicone
Color:
As Pictures Show
Quantity:
5Pcs
Efficacy:
Remove Wrinkles and Anti Wrinkles
Package List:
1 * Forehead Patch :
2 * Pairs of Eye Patches :
How to Use:
1. Make sure the neck and face areas are thoroughly clean and dry. :
2. It is recommended to use them after showering. :
Care Instructions:
1. Wash gently with warm water and soap to remove grease from the pad. :
2. Do not use chemicals, disinfectants or any abrasive cleaners on the pad. :
3. Let the pad air dry and place in a clean place. :
4. After drying, replace the plastic liner to protect the adhesive. :
Note:
1. Do not use on sensitive, scratched or burned skin. :
2. Do not use if known sensitivity to medical-grade silicone/unknown active skin conditions. :
Слична стока