.

.

Масло за усни и 3мл Суво Течно Масло Масло Кожа Негување Топка Усна Усна Овошје Хидратантна Уста Безбојна Смирува Мелем Ролери Усни Транспарентна Навлажнувачка Не?

Масло за усни и 3мл Суво Течно Масло Масло Кожа Негување Топка Усна Усна Овошје Хидратантна Уста Безбојна Смирува Мелем Ролери

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

И Нежно : Овошна Усна Со Состојки Лесно Може Да Се Исуши, Испукани, Кариес И Досадни Усни И Да Ги Задоволи Дебелите И Секси Усните Нежен И Нежен, Не Грижлив. Работа : Не Дозволувајте Испуканиот Сјај за Усни Да Ви Ја Уништи Приватната Сопственост! Нашиот Мелем За Усни Може Да Ги Подобри Досадните Усни, Да Ги Подигне Досадните Усни И Сувите И Испукани Усни. Мелемот За Усни Е Свеж, Вкусен, Нежен И Ефикасен Метод За Сув Пилинг. Производот Содржи. Нашиот Сјај За Усни Им Дава Боја На Усните И Создава Природен. Употреба : Како Да Се Нанесе На Чисто, Суво Пенкало Со Усни. Масло за усни и 3мл Суво Течно Масло Масло Кожа Негување Топка Усна Усна Овошје Хидратантна Уста Безбојна Смирува Балсам Ролери Усни Транспарентна Навлажнувачка Нега Усна Молив Лагер Долготраен1х карминпроизвод содржикористење : Како да се нанесе на чисто, суво пенкало со усни. и нежно : овошна усна со состојки лесно може да се исуши, испукани, кариес и досадни усни и да ги задоволи дебелите и секси усните. Нежен и нежен, не грижлив.Маслото за усни е свиленкасто мазно и нелепливо.

Параметри на производот

Слична стока