.

.

Пакет за очи на гел со дупки за очи, ПВЦ материјал за ладење на очите, Олеснување на замор Топла ладна компресија компресија за очите за главоболка, подпухналост и о?

Пакет за очи на гел со дупки за очи, ПВЦ материјал за ладење на очите, Олеснување на замор Топла ладна компресија компресија за

DEN 100.80

Пристапност
Залиха

【Ослободете ја непријатноста на очите】- Масната за очи на гел мушка е брз и лесен начин за олеснување на непријатноста на очите Замрзнете ја маската за очи на гел и ставете ја на очите за да ја намалите подпухналоста од ноќ на слаб сон или доцна во ноќта, или да ги ослободите уморните очи што гледале на компјутер цело време. 【Иновативен дизајн】- Технологијата на гел мушка е во состојба да обезбеди и топлина и ладна нега. Замрзнете ги или микробранова пакувања во зависност од вашите потреби. Безбедно и природно олеснување за уморни, подуени очи. Оваа спа -очи ги маскира удобно ги контурира очите за да обезбеди смирувачка топла или ладна медицинска сестра. 【Повторно користење и печење】- Овој топол ладен гел пакет ги олеснува непријатните очи без неуредни лубриканти или несакан ефект. Пакетот за гел за компресирање на очите е ултра извлечен и може да се мие со рака за да можете да уживате во неговиот ефект за наредните години. 【Погодно за употреба】- Ако ви треба топла компресија, само ставете го пакетот за очи во микробранова печка и загрејте го за 5 до 10 секунди, тогаш извадете го и нанесете го на очите. Ако ви треба ладна компресија, ставете го пакетот за очи во пластична кеса, тогаш ставете го во фрижидер 10-30 минути пред да го користите. 【Нарачајте со доверба】- Маските за очи за очи ги прават вас и вашето семејство поудобно и релаксирачко, дајте го најинтимниот подарок за вашето семејство. Ако имате какви било прашања во врска со производот, Ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе ви служиме сесрдно. Масната за очи на мразот има прилагодлива лента ви овозможува да ја прилагодите маската за да добиете вистинско вклопување. Маската за очи треба да биде запечатена во торба пред да ја ставите во фрижидер, помага за здрав мирис на фрижидерот.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Eye Pack
Color:
Pink
Material:
PVC
Purpose:
Relieve fatigue and reduce swelling
Instruction:
Hot compress:
Put the product in a plastic bag first,then put the product in a microwave oven and heat it for 5 to 10 seconds
Cold compress:
Put the product in a plastic bag first, and then put it in the freezer for 10 to 30 minutes
Package List:
1 x Eye Pack:
Слична стока