.

.

4 ПАРЧИЊА Модни Женски Клипови За Коса За Густа Тенка Коса, Мат Замрзнати Големи Клипови За Канџи, Средно Големи Женски Додатоци За Коса, Правоаголна Банана Геометр?

4 ПАРЧИЊА Модни Женски Клипови За Коса За Густа Тенка Коса, Мат Замрзнати Големи Клипови За Канџи, Средно Големи Женски Додатоци За Коса,

DEN 175.84

Пристапност
Залиха

`+Упатства За пакување-Овие 4 клипови за нокти за коса од ајкула се достапни во, црна, беж и светло зелена боја Можете да изберете различни клипови за коса што ќе одговараат на вашата дневна облека и ќе направат жените да изгледаат попривлечно. ●Материјал● - клипот за канџи за коса е изработен од акрилен материјал, површината на клипот за канџи за коса е мазна, отпорна на корозија, отпорна на високи и ниски температури и не е лесна за деформација и кршење. Рабовите на клипот за канџи за коса не се ниту остри, ниту лесно се губат бојата и нема да му наштетат на скалпот на дамата. ●Лесен и удобен q клипот за канџи за коса е многу лесен и нема да ви предизвика главоболка откако ќе го носите цел ден, правејќи да се чувствувате многу удобно. ●Погоден за многу фризури●Совршен За секаков вид коса, вклучувајќи густа, тенка, кадрава, фина, кратка или долга коса. Q цврсто ја држи косата q-овој клип за канџи за коса од ајкула има мазна површина со матирана текстура, косата нема да се фати или заглави. Клипот за коса има голем отвор и густи заби за добро држење на косата без лесно лизгање и прекинувачот лесно се затвора. `+Упатства За пакување-Овие 4 клипови за нокти за коса од ајкула се достапни во, црна, беж и светло зелена боја. Можете да изберете различни клипови за коса што ќе одговараат на вашата дневна облека и ќе направат жените да изгледаат попривлечно. ●Материјал● - клипот за канџи за коса е изработен од акрилен материјал, површината на клипот за канџи за коса е мазна, отпорна на корозија, отпорна на високи и ниски температури и не е лесна за деформација и кршење. Рабовите на клипот за канџи за коса не се ниту остри, ниту лесно се губат бојата и нема да му наштетат на скалпот на дамата.

Параметри на производот

Слична стока