.

.

6 парчиња Црна Коса Лак Клипови 4 Стилови Свиленкаста Сатенска Коса Лакови Барети Еднобојни Лакови За Коса Алигаторски Клипови Голема Лак За Коса Долга Опашка Лако?

6 парчиња Црна Коса Лак Клипови 4 Стилови Свиленкаста Сатенска Коса Лакови Барети Еднобојни Лакови За Коса Алигаторски Клипови Голема Лак За

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Висококвалитетен Материјал-Изработен од еластична свилена сатенска ткаенина и метален материјал, издржлив, не е лесен за кршење, без избледување, долготрајна употреба Мала Тежина И Удобност-клиповите за Коса се многу удобни за носење без оштетување косата дури и ја носи цел ден, тоа е добар асистент за вашиот секојдневен процес на фризура. Не се лизга - клиповите за коса можат безбедно и цврсто да ја поправат и украсат вашата коса, не е лесно да паднете, може цврсто да ја држите косата без лизгање, погодна за долга, кратка, густа, тенка, права или кадрава коса. Погоден За сите Прилики - Совршен за секоја пригода како секојдневно носење, Родендени, Свадби, Забава, Работа, патување, Божиќ, Семејна фотографија, одмор. Прекрасен Подарок-клипот за коса има прекрасен изглед и стилски дизајн, ве прави да изгледате поубаво и елегантно, одличен подарок за себе, пријателите и семејството. Едноставни, но елегантни клипови за коса нудат брзо и лесно решение за стилизирање. може да се користи за украсување на косата Одржувајќи ја вашата коса да остане на место цел ден за да ги издржи сите ваши движења. Погоден за повеќето жени, дами и девојки да носат Кога го носите, ќе бидете шармантни и привлечни и сјае во толпата.

Параметри на производот

Material:
silky satin fabric and metal material
Size:
as picture showing
Package Content:
6 x Hair Clips :
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement :
Слична стока