.

.

Алатка за опашка за коса, Алатка За Јамка За Коса За Тинејџери, Влечење Коса, Влечење На Опашката, Конец За Коса, Флип За Коса За Стилизирање, Алатка За Плетенка За Ко?

Алатка за опашка за коса, Алатка За Јамка За Коса За Тинејџери, Влечење Коса, Влечење На Опашката, Конец За Коса, Флип За Коса

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Најдобри Алатки За Коса За Опашка : тоа е оригиналната Опашка Комплетот дојде со мала и голема нишка за коса, 2 Бои (Виолетова и Сина), вкупно 4 Пара за сите типови коса. Флексибилна, Но Силна Алатка За Јамка За Коса : стеблото е тврдо, а крајот на јамката е свиткан, само ќе се наведнува доволно за да ја повлече опашката и потоа веднаш ќе се врати во првобитната форма. Повлекувањето на косата го Прави Стилизирањето На Косата толку Лесно! : Трае една минута за да се справите со тоа што всушност ќе го плетете и работи добро за да дадете лабава плетенка или стил на опашка. Ви носи нов стил на коса за неколку секунди!. Може да се Постигнат толку Многу Стилови На Коса : можете да создадете основен стил, делумен стил, двослоен стил, извртен страничен стил, основен стил на завиткување на опашката, страничен стил и така натаму. Едноставен и елегантен стил на коса, не само што ја разубавува формата на главата и лицето, туку постигнува и грациозен и сладок темперамент. Алатка за јамка за конска опашка со врвен квалитет : Деликатни уметности и занаети! Воопшто не треба да ја заплеткува косата. Верувај ми, го сакаш оригиналот! Ќе трае вечно ако го користите правилно и се грижите за него. Дефинитивно вреди неколку дополнителни долари!. ● Материјал : Пластична смола. ● Боја : Виолетова и Сина. ● Должина : 8,26 во/21 см (голем) 5,3 во/13,5 см (мал). ● Количина : 4 Пара=8 ПАРЧИЊА. Вметнете ја оваа алатка за стилизирање на косата во опашката.

Параметри на производот

Слична стока