.

.

Коса Чешли, Фризура Облекување Чешел Опашка Чешел Надразнување Чешли За Салон Дома Сечење Чешел Машинка Четка Нерѓосувачки Челик Парична Казна Заби Коса Облекува?

Коса Чешли, Фризура Облекување Чешел Опашка Чешел Надразнување Чешли За Салон Дома Сечење Чешел Машинка Четка Нерѓосувачки Челик Парична Казна

DEN 136.48

Пристапност
Залиха

Четка за коса Со Густ Дизајн На Чешел : дизајнот На чешел на густ чешел може да задоволи различни потреби за фризура, а четката за стилизирање на косата е поудобна и поудобна за употреба Четките за коса се издржливи заби од двете страни за да се избегне влечење, заплеткување или оштетување на косата. Четката за лопатка е издржлива и заоблените заби за да избегнете гребење на скалпот. Четка За Стилизирање на косата Погодна За Земање : чешел е лесен за чешлање, лесен и тенок, удобен за држење, погоден за долгорочно фаќање, не е лесен за рацете да се уморат. Издржлива Употреба Четка За Стилизирање На Косата : Чешел За Коса е издржлив и може да издржи топлина, четка за масажа на дами што ги прави совршени за употреба со фен за коса или железо, четката за масажа на скалпот може да спречи летање и разлетување на косата. Четката за коса е еколошка и издржлива, четката за отплеткување на косата нема штета на косата и скалпот. Четката за коса со лопатка е погодна за различни фризури и квалитет на косата, четката за стилизирање на косата е лесна за употреба. Висококвалитетен Материјал За Отплеткување На Косата За Жени : Чешел е изработен од висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик, отплеткувач на коса за жени е еколошки и издржлив, четката за отплеткување на косата не е штета на косата и скалпот. Четката за коса со влажен отплеткувач е издржлива, отпорна на топлина, без статика. Пренослив Дизајн Четка За Коса Зацрвстувањето : Чешел За Четка За Коса е лесен по тежина и мал по големина, четката за коса за жени е лесна за чување и носење, четката за стилизирање на косата може да се користи во секое време и насекаде. Четката за коса детанглер е суштински дел од секој комплет за козметолог.

Параметри на производот

Item Type:
Hairdressing Comb
Material:
PU Leather, Stainless Steel
Package List:
1 x Comb:
1 x Storage Bag:
Слична стока