.

.

Кабилок 2 парчиња Практични Крпи Капа Домашна Крпа Сино Брзо Сушење На Косата Долго За Завиткување Со Кадрава Абсорбента Коса Задебелување Девојки Сушење Капење М?

Кабилок 2 парчиња Практични Крпи Капа Домашна Крпа Сино Брзо Сушење На Косата Долго За Завиткување Со Кадрава Абсорбента Коса Задебелување Девојки

DEN 164.64

Пристапност
Залиха

ФЕН ЗА КОСА СО КАПАЧЕ за ТУШИРАЊЕкапачето за сушење на косата побрзо ја суши косата за да ви заштеди време и да го намали сушењето со фен што ја оштетува косата СУВА КРПА за КОСАоваа капа за сушење на косата е за секојдневна употреба дома или додека. КОСА ПЕШКИР ТУРБАН ЗАВРШИ направени од корални руно материјал, и за долготрајна употреба. ШАПКА за СУШЕЊЕ КОСА користи Лесна и брза сува коса, ова сушење на косата е за дома, патување или базен. ШМИНКА ЛЕНТА за ГЛАВАЛесен за употреба И миење, може да се користи за долг период, и удобен допир. Пакет Листа 2 х Карактеристики За Сушење На Косата-Може да се користи за дома, студентски дом, патување итн платнени Капачиња за Туширање. - Ослободете ги рацете, измијте, нега на кожата, нанесете маска и гледајте драми лесно Туширајте Ја Главата. - Може да се користи возрасни и деца, лесно завиткајте ја главата, апсорбирајте вода и исушете брзо капаче за сушење со качулка. - Материјалот е корално руно, меки и меки И Лента за Туширање. - Материјал : Капа За Туширање за сушење Коса од корално руно.

Параметри на производот

Слична стока