.

.

3 Парчиња Волуменски Клипови За Коса, Клип За Волумен На Велкро За Корени Преносни Меки Клипови За Волумен На Коса Бенг Виткач САМОСТОЈНА Инстант Коса Барети Обем Н?

3 Парчиња Волуменски Клипови За Коса, Клип За Волумен На Велкро За Корени Преносни Меки Клипови За Волумен На Коса Бенг Виткач САМОСТОЈНА Инстант

DEN 105.44

Пристапност
Залиха

●Уникатен Дизајн ● клипот За валјак за Коса прифаќа дизајн на патка, едноставен и убав,не е лесен за паѓање, нема чувство на влечење,може да се користи долго време,погоден за сите должини и типови на коса €Премиум Материјал●Волуменските Штипки за Коса се изработени од МАТЕРИЈАЛ ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, издржлив и лесен за чистење, еднократно се користи,шуплив и површински дизајн на долги заби за коса,лесно се обликуваат меки шишки или кадрици. ●Вклучен пакет●ќе добиете 3 парчиња различни бои волумен на коренот на косата клип, да ни помогне да се создаде стилски кадрици,волумен клипови за коса обезбедување на повеќе избори за вас, и доволно за задоволување на вашите потреби замена. ●Лесен и Пренослив Големина : 4.Клиповите за волумен на косата се мали,лесни за носење и заштеда на простор,погодни за патување или одмор,тие нема да го зголемат вашиот товар за носење,ќе ви дадат мека фризура во секое време. ●Стилски И Практичен ● Волуменски штипки за коса без стилизирање на висока температура, лесен за ракување,може да се користи дома или фризерски салон за лесно да одговара на секоја фризура, без да и наштети на вашата коса.

Параметри на производот

Слична стока