.

.

ЈОГКОРЕТ 2 парчиња Клипови За Нокти За Коса, Клипови За Канџи Со Големи Димензии Банана Квадратни Канџи За Коса Гроздобер Нелизгачки Канџи Додатоци За Коса За Жени ?

ЈОГКОРЕТ 2 парчиња Клипови За Нокти За Коса, Клипови За Канџи Со Големи Димензии Банана Квадратни Канџи За Коса Гроздобер Нелизгачки Канџи Додатоци

DEN 175.84

Пристапност
Залиха

Пакет Вклучени : 2 парчиња Коса Канџи Клипови, Големи Димензии Канџи Клипови Банана Квадратни Коса Канџи Овие клипови за коса се изработени од висококвалитетна пластична акрилна смола и легирани пружини,можат цврсто да ја држат косата на место и не е лесно да се лизгаат. Големината на должината на клиповите за коса е приближно (2,8 "Х 2")"Инч, материјалот е мазен и нема да ја повреди меката коса на девојчето, носењето на оваа штипка за коса исто така може да го направи вашиот темперамент понежен и елегантен. Со светли бои се вклопуваат различни видови на облека, совршен дизајн канџи заби. постигнува грациозен и сладок темперамент, ве прави шармантни елегантни. Удобно за секојдневно носење, додатоците за коса може да се носат и при туширање за бебиња, подарок за забава, семејна забава, одлично како подарок за роденден, божиќен подарок, новогодишен подарок. ЈОГКОРЕТ 2 парчиња Клипови За Нокти За Коса, Клипови За Канџи Со Големи Димензии Банана Квадратни Канџи За Коса Гроздобер Нелизгачки Канџи Додатоци За Коса За Жени и Девојки Стеги За Коса 2,8 Инчи (Бело Зелена).

Параметри на производот

Слична стока