.

.

Кадрава Половина Перики За Жени Опашка За Природна Пунџа Продолжување Жица За Влечење Жени Синтетички На Премиум Кратко За Црна Кадрава Клип Коса Опашка Средно Оп?

Кадрава Половина Перики За Жени Опашка За Природна Пунџа Продолжување Жица За Влечење Жени Синтетички На Премиум Кратко За Црна

DEN 123.52

Пристапност
Залиха

2● Лесен За Носење, Удобно Чувство. Како Да Го Носите Продолжувањето На Конска Опашка? Само Ставете Ја Сопствената Коса Во Конска Опашка, Закачете Го Парчето За Продолжување Со Врвка И Чешли И Одете! Фризерскиот Салон Крпи Ленти За Коса За Мало Девојче Женски Отстранувач на Влакна За Лице Го Задржува Шампонот За Коса За Коса За Жени Капа За Коса Девојки Врски За Коса Држач За Четки За Коса Организатор Регенератор За Оштетена Коса Канџи За Коса Четка За Боење Коса Безжичен Виткач За Коса Одгледувач На Коса Развивач 30 Волумен Нега На Коса За Бебиња. За Оваа Ставка Мали Канџи За Коса Клипови За Коса Мазнење За Коса Клипови За Коса За Деца Велигденски Лакови За Коса Конец За Шиење Коса Виткана Коса Хауба За Спиење Хауба Фен За Коса Шампон И Регенератор За Кадрава Коса Стапче За Виткање Железо Бранови Од Плажа Мали Клипови За Банана За Тенка Коса Гел За Стилизирање На Коса Микрофибер Куки За Завиткување На Косата Бебешка Коса Хауба. Големина : Природен Дијаметар 7-8 Инчи Мал Пегла За Коса Невестински Чешел За Коса Четка За Сушење Коса Организатор На Боја На Коса Клипови За Продолжување На Косата Реставрација На Коса Восок Грејач За Отстранување На Влакна Спреј За Отстранување На Влакна Компактен Фен За Коса Електрична Четка За Коса Четка За Боја На Коса Апликатор Ленти За Коса За Кратки Влакна Коса Прачки Назад Коса.€4# Средно Кафеава, Средна Големина Издувања.● Дијаметарот На Кадрава Опашка Со Средна Големина Е 7 "-8". Афро Лиснато Опавче За Природна Коса Точната Боја Може Да Има Различна Поради Топлината Боја На Капачето За Коса Поправете Ја Бојата На Косата Отстранувач На Боја На Коса Клип За Коса Клипови За Коса Клип За Коса Мало Отстранување На Влакна На Лицето Гумени Ленти Шампон За Коса За Коса Обработена Во Боја Фен За Коса Со Додаток За Четка Отстранување На Влакна Ленти За Депилација Полирање За Коса Влажна Крпа За Коса Завиткајте Електрична Четка За Украси За Коса За Плетенки. Производите Вклучуваат : 1x Подуена Коса Бракт Постави Коса Чешел Кратка Коса За Жени Коса Зацрвстувањето Четка Коса Приказна За Миење На Косата наследство Од Производи За Коса Кукла Четка За Коса Проза Производи За Коса Менс Чешли За Коса Машинки За Коса Со Вакуум Коса Регенератор За Оштетена Коса Гумени Виткачи За Коса Пракса Манекен За Коса Изработка На Глава Со Мачка Коса Виткање Завиткајте Ги Клиентските Картички за Стилист За Коса. Кадрава Половина Перики За Жени Опашка За Природна Пунџа Продолжување Жица За Влечење Жени Синтетички На Премиум Кратко За Црна Кадрава Клип Коса Опашка Средно Опавче Врвка За Влечење Лиснати Мажи За Косаматеријал : висококвалитетна свила со висока температура4.€4# Средно Кафеава, Средна Големина Издувања.● Дијаметарот на кадрава опашка со средна големина е 7 "-8". Афро лиснато опавче за природна коса точната боја може да има различни поради монитори, 5.

Параметри на производот

Слична стока