.

.

2 парчиња Широк Чешел За Заби, Големи Чешли За Заби Широк Чешел За Навивање На Забите Од Ајкула Алатка За Фризура За Коса За Кадрава Влажна Брановидна Густа Коса Пер?

2 парчиња Широк Чешел За Заби, Големи Чешли За Заби Широк Чешел За Навивање На Забите Од Ајкула Алатка За Фризура За Коса За Кадрава

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Производот Вклучува : ќе добиете чешел за заби широк 1 парче и голем чешел за заби од 1 парче, во класични црни бои Големиот проред на забите и дизајнот на рамен заб обезбедуваат лесен и нежен начин за раздвојување на влакната и заштита на вашиот скалп. Издржлив Материјал : чешелот за коса е изработен од пластика со мазна површина, нема да предизвика статични и гребење на влакната, мала тежина, удобни за држење и чешлање на влакната, цврсти и издржливи. Можете да ги користите со години. Лесен за Употреба и Чистење : Малата големина зазема малку простор, што го олеснува носењето. Можете да ги користите по боење, стилизирање или виткање, тоа помага да се спојат кадрици заедно без целосно да се исчеткаат. Брз и лесен начин за додавање стил без хаос. Големото растојание меѓу забите го олеснува чистењето. Внимателен Дизајн : Овој чешел за фризура има големи заби за да ја заштити вашата коса од заплеткување.

Параметри на производот

Слична стока