.

.

Афро Тупи За Црни Мажи Ткаат Единици За Коса За Црни Мажи Издржливи 8мм Афро Навивам 360 Бранови единица 8х10 Машки Парче За Замена На Косата Инјектирана Кожа Стп База ?

Афро Тупи За Црни Мажи Ткаат Единици За Коса За Црни Мажи Издржливи 8мм Афро Навивам 360 Бранови единица 8х10 Машки Парче За Замена На Косата

DEN 2544.00

Пристапност
Залиха

0,10-0,12 мм Дебелина На Кожата Стп Перики, Лесно За НосењеНевидливи Инјектирани Јазли Наоколу,Мазна И Природна Коса. Издржливи Афро Кадрици Менс Перика, Сите Рачно Изработени Кадрици, 6мм Брановидни, 8мм Брановидни,10мм Брановидни,12мм Брановидни,14мм Брановидни,Без Заплеткување. Висококвалитетни Реми Индиски Единици За Коса За Црн Човек, Природна Црна Боја 1б# и Млаз Црна Боја 1#, Не Препорачувајте Боја На Боја Повторно. Големина 8Х10" Ширина х Должина, Може Лесно Да Се Исече На Помала Големина, Погодна За Повеќето Мажи Големина На Губење На Косата.6 Инчи Должина На Косата.120% Средна Густина, Целосно Исполнети Единици За Коса за Црна Машка Проретчена Коса. Сад Брза Испорака.Ние обезбедуваме 30-дневна Гаранција За Враќање На Парите За Квалитет Problems.No Купување Ризик.Добар Квалитет, Конкурентна Цена и Професионална Услуга Се Она што Ќе Го Добиете Овде. ИМЕ НА МОДЕЛОТ : СТП ИНЈЕКЦИЈА АФРО ТУПИ,БЕЗ ЈАЗЛИ,ПРИРОДЕН ИЗГЛЕД ОСНОВНА ГОЛЕМИНА : 8Х10" ШИРИНА X ДОЛЖИНА КАПА ОПИС : ЦЕЛОСНА ПОЛИ БАЗА,МОЖЕ ДА СЕ ИСЕЧЕ ВО БИЛО КОЈА ПОМАЛА ГОЛЕМИНА ТЕКСТУРА НА КОСАТА : 6ММ АФРО БРАН,8ММ,10ММ,12ММ,14ММ (КАКО ШТО ПОКАЖУВА СЛИКАТА) ТИП НА КОСА/МАТЕРИЈАЛ : ИНДИЈА РЕМИ КОСА ДОЛЖИНА НА КОСА : 6" ИСПРАВИ ДОЛЖИНА НА КОСА ГУСТИНА : СРЕДНА СВЕТЛИНА ДО СРЕДНА ГУСТИНА 120% СТИЛ НА КОСА : СЛОБОДЕН СТИЛ ТОПЛИ СОВЕТИ : ЈА ОБОИВМЕ КОСАТА И ЈА ПОПРАВИВМЕ БОЈАТА, НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ИЗБЕЛИ НА ПОСВЕТЛА.

Параметри на производот

Слична стока