.

.

Универзален Дифузер За Коса Прилагодлив За Фен Со Ротирачки Дизајн Кадрава Коса Голема Хауба За Ветер Фиксна Форма Дисперзирачки Ветер Автоматско Стегање На Коса?

Универзален Дифузер За Коса Прилагодлив За Фен Со Ротирачки Дизајн Кадрава Коса Голема Хауба За Ветер Фиксна Форма Дисперзирачки

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ-Дифузорот За Коса Е Направен Со Водоотпорен И пријателски За КОЖАТА Абс Материјал; СМОЛАТА ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ Го Прави Дифузорот И Потрајни Од Гумата, Овозможувајќи Ви Да Ја Дифузирате Косата Со Помала Сила за да Можете Да Се Исушите И Да Стилизирате Со Помало Оштетување На Вашата Коса; Добрите Материјали Создаваат Додаток За Дифузор За Да Помогнат Да Се Создаде Тој Совршен Изглед На Салонот КАКО ПАТУВАЊЕ ВО САЛОНОТ-Користењето На Оваа Алатка За Прицврстување На Дифузорот За сушење и Стилизирање На Косата Може да Го Создаде Изгледот Што Го Добивате Од Одењето Во Салонот. Нашиот Дифузер Создава Прекрасни Кадрици, Минимизирајќи Го Разлетувањето, Подобрувајќи Го Сјајот, Зголемувајќи Го Волуменот И Дефинирајќи Тркалезни, Триаголни Или Рамни Отвори. Едноставно Лизнете Го Флексибилниот Дифузер На Крајот Од Млазницата И Користете Го. Автоматски Одговара На Вашиот Уникатен Фен За Коса?крајот на Млазницата. Повеќе Нема Потреба Да Се Фрлате Со Копчиња Или Механизми Како Постарите Застарени Модели. КОМПЛЕТИ ЗА ПОДАРОЦИ - Овој Ефикасен Универзален Дифузер За Коса Е Дури И Одлична Идеја За Подарок За Брачниот Другар, Родителите, Сестрата, Ќерката, Пријателите, Соработниците, Наставниците и Вашите Бебиситерки;. Овој Додаток За Фен За Коса Ја Дифузира Суровата Топлина Од Фен И Го Растера Воздухот Со Нежна Рамномерност. Косата Од Оштетување На Концентрирана Топлина, Разнесете Го Разлетувањето И Вашето Време За Стилизирање. Универзален Дифузер За Коса Прилагодлив За Фен Со Ротирачки Дизајн Кадрава Коса Голема Хауба За Ветер Дисперзирачки Ветер Автоматско Стегање На Косата Иронто Коса овој дифузер За Коса ќе ви помогне да го зголемите волуменот, да го намалите разлетувањето и да создадете совршени кадрици.

Параметри на производот

Слична стока