.

.

Лалафина Стајлинг Девојка Алатки Отплеткувач За Мажи Коса Лифт Мултифункционални Жени Отплеткување Практична Фризура Фризерско Дрво Долги Чешли Со Широки Заби К?

Лалафина Стајлинг Девојка Алатки Отплеткувач За Мажи Коса Лифт Мултифункционални Жени Отплеткување Практична Фризура Фризерско Дрво Долги Чешли

DEN 894.40

Пристапност
Залиха

ЧЕШЕЛ ЗА ЧЕШЛАЊЕ на КОСАТАголемината е умерена, а рачката е погодна за мажи и лесна за држење Дрвени Чешли За Коса. АФРО ЧЕТКА ЗА ОТПЛЕТКУВАЊЕнеговиот дизајн е едноставен, но многу е практичен за употреба, што ви носи голема погодност. ЧЕШЛИ ЗА СОБИРАЊЕ КОСАвисококвалитетни материјали и текстура, ви даваат добро фризерско искуство, погодно за секојдневна употреба и долготрајна услуга. Дрвени Чешли За Коса. МАШКИ ЧЕШЛИ ЗА ГЛАВА за МАСЛОЧешелот Со Широк Дизајн На Забите Е Удобен и Практичен и Лесно Може Да Се Справи Со Долга или Кратка Коса. ДРВЕНИ ЧЕШЛИ за КОСАИзработени Од Материјали, И , Можете Да Го Користите Со Доверба и Не Лесно Деформирани. Пакетот Вклучува 2 х Чешли Карактеристики-добар чешел може да ви помогне ДА НАПРАВИТЕ САМ фризури и да создадете нови стилови за Вас Фризерски Чешли. - Изработени од материјали, и, можете да го користите со доверба и не е лесно деформиран чешел за чешлање на косата. - Чешел со широк заб дизајн е лесен и практичен, и тоа може да се справи со долга или кратка коса лесно Машки Чешли. - Неговиот дизајн е едноставен, но многу е практичен за употреба, што ви носи голема погодност Дрвени Избори За Коса.

Параметри на производот

Слична стока