.

.

Торбичка за Носење бербер, Мултифункционална Торба За Складирање Алатки За Стилисти Со Голем Капацитет, Пренослива Професионална Опрема За Фризерски Салони За Па?

Торбичка за Носење бербер, Мултифункционална Торба За Складирање Алатки За Стилисти Со Голем Капацитет, Пренослива Професионална Опрема За

DEN 1596.80

Пристапност
Залиха

Голем Капацитет : постојат посебни слоеви на ножици во вреќата за складирање Може да чува ножици, чешли, машинки за коса и други фризерски алатки. Пренослив Дизајн : ви Помага да ги организирате вашите мали алатки за фризури, тој е лесен и компактен, може да се стави во ранец или багаж за подобра заштита при патување. Издржлив Материјал : торбата за складирање на алатки за бербер е изработена од СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, СТП и платно, со извонредна изработка, заштита на животната средина, издржливост и лесно чистење. Мултифункционален : комплетот за стилисти за коса може да ги чува не само вашите производи за коса, туку и производи за убавина, етерични масла, тоалети, жилети, скапоцености и многу повеќе. Широка Примена : овој организатор може да се користи како патна торба, козметичка торба, како и организатор на фризерски салон. Подарок за пријатели фризери, фризери, чувари на миленичиња.

Параметри на производот

 :
Item Type:
Barber tools bag 
Material:
ABS, PU, Canvas 
Size:
Approx. 29x20x8cm/11.42x7.87x3.15in 
Features:
 
Large capacity, keep things organized:
Uses:
Household, hair salon, etc. 
Package List:
 
1 x Barber Tools Storage Bag:
Слична стока