.

.

200 Пакет Долга Коса Боби Иглички Со Кутија За Куќиште, Црни Џамбо Иглички За Коса За Бухти, 2,16 Инчи Премиум Масовна Фризура За Девојки Свадбена Забава, Одлична За Сит

200 Пакет Долга Коса Боби Иглички Со Кутија За Куќиште, Црни Џамбо Иглички За Коса За Бухти, 2,16 Инчи Премиум Масовна Фризура За Девојки

DEN 1032.00

Пристапност
Залиха

●Материјал● овие иглички за коса се изработени од квалитетен метал и не се лесни за кршење Бојата на позлата е модерна и не е лесно да се олупи. Јачината и цврстината на игличките се добри за повторна употреба. ●Дизајн На Совети За топки ● Овие боби иглички за коса се дизајнирани со мали тркалезни краеви, што спречува да ја повредите косата или да го изгребате скалпот. Спречете ја косата да се заглави, а исто така го штити скалпот од гребење додека ги нанесувате игличките. ●Лесен За Носење ● со метална кутија за складирање и отпорна на прашина, што е погодно за правилно организирање на овие шноли и нема да ги изгубите шнолите. ①Широко користени овие Долги Боби Иглички За Коса се добар помошник за вашата шминка. Погоден за повеќето луѓе и различни возрасти, погоден за секојдневно носење и многу прилики, како што се забави, состаноци и така натаму. Боби иглички погодни за Сите Типови Коса : Кадрава Коса, Долга Коса, Кратка Коса, Тенка Коса, Брановидна. Совршен за професионален салон или лична употреба. ①Пакет вклучувајќи ги и ќе добиете 200 пакети за коса со метална кутија за складирање, кои се доволни за вашата резервна и замена во дневно. Можете исто така да ги споделите со вашите семејства и пријатели. Спецификација : Материјал : метална Боја : Црна Големина : 5,5 см / 2,16 инчи Количина : 200 Парче Долга Коса Боби Иглички Совети Дизајн : Овие боби иглички за коса се дизајнирани со мали тркалезни краеви, што спречува да ја повредите косата или да го изгребате скалпот.

Параметри на производот

Material:
metal
Color:
Black
Size:
5.5 cm / 2.16inch
Quantity:
200 piece Long Hair Bobby Pins
Ball Tips Design:
These hair bobby pins are designed with small round ends, which prevents from hurting your hair or scratching the scalp. :
Widely application:
1. These Long Hair Bobby Pins are a good helper for your makeup. Fit for most people and different ages, suitable for daily wearings and many occasions, such as parties, meetings and so on. :
2.Bobby pins fit for all Hair Types:
Curly Hair, Long Hair, Short Hair, Thin Hair, Wavy. Perfect for professional salon or personal use.
Package including:
200 Pack x Long Hair Bobby Pins :
1 Pack x Metal box :
Warm notes:
1.Please allow slight deviation due to manual measurement. :
2.Please allow slight color difference due to different monitor. :
Слична стока