.

.

SOIMISS 1set Вратот Сечење Вратот Сечење, Хартии Челото Растеглива Материјали За Еднократна Употреба Пастери Додатоци Фризура Хартија Боење, Фризерски Шминка Фризерск?

SOIMISS 1set Вратот Сечење Вратот Сечење, Хартии Челото Растеглива Материјали За Еднократна Употреба Пастери Додатоци Фризура Хартија

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Вратот Растеглива Хартија : За Еднократна употреба и лесен за употреба, лесен за чувањеленти за вратот за еднократна употреба. Лента за вратот : За Еднократна употреба и лесен за употреба, лесен за чување. Хартија за вратот : , издржлива и безбедна за употреба. Хартија За Јака За Сечење Коса : Обезбедете целосна гаранција за хигиена за вашите клиенти. Фризерска Хартија За Вратот : може да обезбеди добра погодност кога правите фризура или фризерство.материјали за сечење коса за еднократна употреба. Вратот Растеглива Хартија : За Еднократна употреба и лесен за употреба, лесен за чување.ленти за вратот за еднократна употреба. Лента за вратот : За Еднократна употреба и лесен за употреба, лесен за чување. Хартија за вратот : , издржлива и безбедна за употреба. Хартија За Јака За Сечење Коса : Обезбедете целосна гаранција за хигиена за вашите клиенти. Фризерска Хартија За Вратот : може да обезбеди добра погодност кога правите фризура или фризерство.материјали за сечење коса за еднократна употреба. Пакетот Вклучува 2 Ролни x хартија 1 x Карактеристики на контејнерот -, издржлив и безбеден за употреба. - Внимателна големина, погодна за повеќето луѓе. - Од суштинско значење за салон, берберница и САМОСТОЈНО сечење коса дома.

Параметри на производот

Слична стока