.

.

Фомијес 2 парчиња Симпатична Симпатична Фиба корејски Клипови за Коса француски Шноли За Коса Тинејџерка Додатоци За Коса Слатки Клипови За Коса За Жени Накит За К?

Фомијес 2 парчиња Симпатична Симпатична Фиба корејски Клипови за Коса француски Шноли За Коса Тинејџерка Додатоци За Коса Слатки

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ЖЕНИТЕ КОСА СТАП КОСА ДОДАТОК ВО СОБАТА Широка Примена : Совршен за да биде како декоративна коса за свадби, вечери, матурски, партии, церемонии, банкети, датум ноќи, Секојдневно носење се препорачува ВИЛУШКИ ЗА КОСА за ФИНА КОСА Овие Стапчиња За Јадење За Мачки Се Елегантни и Нежни, Сигурно Може Многу Да Ги Импресионирате другите и Исто така може Да биде Прекрасна Опција За Подарок. ФРАНЦУСКА КОСА Секоја игла за ажурирање со 2 жици има лесен, што е удобно за носење. СТАП ЗА КОСА ЗА ЖЕНИ Цврста Структура, Овој Стап За Јадење За Коса Нема Лесно Да Се Деформира или Скрши, Може Многу Цврсто Да ја Држи и Украси Вашата Пунџа За Коса. СИМПАТИЧНА АЛАТКА ЗА КОСА Стапче За Игла За Коса Со Двојна Жица : Шноли со шема на лице за мачки украсени се многу светкави и можат да ве направат попривлечни. ЖЕНИТЕ КОСА СТАП КОСА ДОДАТОК ВО СОБАТА Широка Примена : Совршен за да биде како декоративна коса за свадби, вечери, матурски, партии, церемонии, банкети, датум ноќи, Секојдневно носење се препорачува. ВИЛУШКИ ЗА КОСА за ФИНА КОСА Овие Стапчиња За Јадење За Мачки Се Елегантни и Нежни, Сигурно Може Многу Да Ги Импресионирате другите и Исто така може Да биде Прекрасна Опција За Подарок. ФРАНЦУСКА КОСА Секоја игла за ажурирање со 2 жици има лесен, што е удобно за носење. СТАП ЗА КОСА ЗА ЖЕНИ Цврста Структура, Овој Стап За Јадење За Коса Нема Лесно Да Се Деформира или Скрши, Може Многу Цврсто Да ја Држи и Украси Вашата Пунџа За Коса. СИМПАТИЧНА АЛАТКА ЗА КОСА Стапче За Игла За Коса Со Двојна Жица : Шноли со шема на лице за мачки украсени се многу светкави и можат да ве направат попривлечни. Список на пакети 2 х Карактеристики На Стапчиња За Коса-Големина : 8, 00Х2, 00Х1, 00см/3, 14Х0, 79Х0 стапчиња за јадење за мачки. - Материјал : легура девојки пунџа за коса стап-Боја : златна, сребрена метална коса клипови за жени.

Параметри на производот

Слична стока