.

.

Еластична Машина За Врзување Коса За Деца, 3 Парчиња Алатка За Отстранување На Машина За Сечење Гумени Ленти За Коса За Девојчиња Од Мали Деца 50 Еез Шарени Мини Јасн?

Еластична Машина За Врзување Коса За Деца, 3 Парчиња Алатка За Отстранување На Машина За Сечење Гумени Ленти За Коса За Девојчиња Од Мали

DEN 934.40

Пристапност
Залиха

Еластичен Секач За коса : 3 Парчиња алатка за отстранување гумени ленти за коса безболна алатка за сечење гумени ленти што лесно може да ги исече лентите за коса50 Парчиња шарени мини јасни врски за коса ленти еластики. (случајна боја) гумени машина за коса деца. Инструкции за Машина за Врзување коса : Користете секач за ленти за коса врвот на куката за да земете надворешна еластична лента на лентата за коса, нежно лизнете ја лентата за коса на работ на куката и на крајот исечете ја лентата за коса лесно одврзете ја лентата за коса. Совршено решение : отстранувач На вратоврска За Коса за мали девојчиња нема повеќе ризик од оштетување на косата или кинење и кинење на косата.Машина за вратоврска за коса За деца Одлична за жени, деца, девојчиња и мали деца. Задолжително нешто за жените : За Зафатените Мајки Кои Користат Секач За Гумени Ленти, ако имате мало девојче, мислам дека оваа еластична машина за отстранување на лентата за глава за деца е задолжителна, особено за фина или густа коса, поудобна и побезбедна , полесна за употреба. Секач за гумени ленти совршен за мали деца и девојчиња за отстранување на ленти за коса, како што се долга или кратка коса, кадрава коса, опашки, плетенки, секојдневни фризури.

Параметри на производот

Item Name:
Hair tie cutter, rubber band cutter for hair.
Color:
colors in random.
Material:
ABS, stainless steel.
Feature:
1.Quick and painless hair rubber band removal tools.:
2.Rubber band remover tool for hair kids women.:
3.Cutting the elastic hair ties easily without damaging or rip the hair.elastic hairband cutter :
Слична стока