.

.

Исценета масажа шампон бања чистач за тело скамп шампон четка за коса чистач за коса шампон четка зачувување на скалпот коса скалп четка туш за туширање за тинејџе?

Исценета масажа шампон бања чистач за тело скамп шампон четка за коса чистач за коса шампон четка зачувување на скалпот коса

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Абс, силикон Глава чистач за миење на косата- Лесно е да се зафати со разумен дизајн, да се зголеми триењето заради површината, масажата и да се изедначи косата при миењето. Ексфолијатор на косата- Масажа и ревитализирајте го скалпот за да ја направите косата поздрава и помалку да ја лупи скалпот. Нега на коса- Зголемете ја крвта во скалпот, со дупка за удобна до суво, светло во тежина и едноставна структура. Чешел за миење на косата- ?? Масажар за масажер на скалпот за коса, силиконска коса чистач за миење на косата, ексфолијатор, четка за чистење на туширање, четка за чистење на туш за чистење на главата, може длабоко да ја исчисти скалпот на косата, да ја заштити косата, да го ублажи притисокот, да ги опушти мускулите на главата. Мал чистач на коса- чистачот на главата за миење на косата има добар ефект на масажа, промовира циркулација на крвта и ја одржува вашата коса во добра состојба. Глава чистач за миење на косата- Лесно е да се зафати со разумен дизајн, да се зголеми триењето заради површината, масажата и да се изедначи косата при миењето. Ексфолијатор на косата- Масажа и ревитализирајте го скалпот за да ја направите косата поздрава и помалку да ја лупи скалпот. Нега на коса- Зголемете ја крвта во скалпот, со дупка за удобна до суво, светло во тежина и едноставна структура. Чешел за миење на косата- ?? Масажар за масажер на скалпот за коса, силиконска коса чистач за миење на косата, ексфолијатор, четка за чистење на туширање, четка за чистење на туш за чистење на главата, може длабоко да ја исчисти скалпот на косата, да ја заштити косата, да го ублажи притисокот, да ги опушти мускулите на главата. Мал чистач на коса- чистачот на главата за миење на косата има добар ефект на масажа, промовира циркулација на крвта и ја одржува вашата коса во добра состојба. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на четката за коса -Големина : 24.

Параметри на производот

Слична стока