.

.

Лепак за Чипка за Перики 1,3 мл - Невидлив Лепак За Врзување Чипка Перика Лепак За Замена На Косата Силно Држење Проѕирен Лепак За Коса За Перики Од Тантела, Мрсни Ска?

Лепак за Чипка за Перики 1,3 мл - Невидлив Лепак За Врзување Чипка Перика Лепак За Замена На Косата Силно Држење Проѕирен Лепак За Коса

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

ЛЕПИЛО ЗА КАТЕЛОН : вашиот нов лепак за чипка со високи перформанси! Не вашето типично привремено лепило, лепилото Кателон е нетоксичен лепак на база на вода дизајниран да обезбеди лесно, супериорно, трајно држење за предните перики и системите за коса од чипка без да ја оштети чипката или рабовите НЕВИДЛИВО ПОВРЗУВАЊЕ ЗА ПОЛИ И ЧИПКАНИ СИСТЕМИ-Лепилото Кателон е безбедно за употреба и на системите за замена на косата поли и чипка и создава невидлива врска по нанесувањето. Оваа невидлива врска помага да се скрие линијата на косата и создава природен изглед за вашата перика или тупи и за мажи и за жени. БЕЗ ЛАТЕКС : формулација без Мирис, пријателска за кожата! За разлика од другите лепила за чипка и лепила за перики кои содржат груби состојки, лепилата За Кателон се прават со нетоксични состојки и се 100% лабораториски тестирани без латекс и безбедни за нормални типови кожа. Се препорачува употреба со производ За Заштита На Кожата. ВОДООТПОРЕН И ОТПОРЕН НА МАСЛО - мирот на умот кога носите перика или тупи доаѓа кога ќе можете да го поминете денот без да се грижите дали вашиот систем за коса ќе се движи или ќе падне од природни масла или влажност на кожата. Затоа нашиот козметички лепак за врзување на системот за коса е водоотпорен и отпорен на масло за да помогне вашата коса да изгледа и да се чувствува што е можно поприродно!.

Параметри на производот

Слична стока