.

.

Кловен 45 Еез Скринши За Коса Кадифени Еластики Ленти За Коса Остри Врски За Коса Јажиња Скринчи За Жени Девојки Додатоци За Коса Чкртаници-Одличен Подарок За Празн?

Кловен 45 Еез Скринши За Коса Кадифени Еластики Ленти За Коса Остри Врски За Коса Јажиња Скринчи За Жени Девојки Додатоци За Коса

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

●45 ПАРЧИЊА ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ СКРИНЧИ● - Нашите кадифени скринчи може да се нанесуваат во различни прилики, можете да ги носите на забави, церемонии и секојдневно носење, практични и корисни за вашата шминка и лесни ЗА САМОСТОЈНА фризура, прават да изгледате пошармантно ●ЕЛАСТИКИ за КОСА со РЕДОВНА ГОЛЕМИНА ● - надворешниот дијаметар е прибл. 10,4 см/ 4,13 инчи, неискористениот внатрешен дијаметар е прибл. 3 см/ 1,18 инчи, со добра еластичност, одговараат на повеќето влакна. ●ПРЕМИУМ КАДИФЕЕН МАТЕРИЈАЛ q - овие ленти за коса се изработени од кадифена ткаенина, добра текстура, сјајна и удобна, растеглива и еластична, секоја лента за коса со издржлива гумена лента, може добро да ја поправи вашата коса и нема да ја повреди вашата коса, лесна и мека за носење. ①РАЗЛИЧНИ БОИ ВРАТОВРСКИ за КОСА-45 бои : Пакетот вклучува 45 парчиња различни бои, доволно за секојдневно носење или споделување со пријателите и семејствата. Овие шарени кадифени скринчи се погодни за различни прилики, давајќи ви ги сите опции за спарување со сите омилени во гардеробата. ●НАЈДОБАР ИЗБОР за ПОДАРОК ● Едноставен дизајн и добро изработени меурчиња за коса, погодни за сите дами, добар подарок за себе или за вашите пријатели и семејства.

Параметри на производот

Слична стока