.

.

Ктгед Мултифункционален Тример, Алатка За Кастрирање На Титаниум-Електричен Брич за Тело За Коса И Чешел, Тример За Тело И Лице, Домашна Фризура Со Додатоци За Чеше?

Ктгед Мултифункционален Тример, Алатка За Кастрирање На Титаниум-Електричен Брич за Тело За Коса И Чешел, Тример За Тело И Лице,

DEN 463.84

Пристапност
Залиха

Машка Машинка За Коса Фризерски Сет : Магична Дама ова е алатка за кастрење, нож за бричење и козметичар Овој рачен шатор е најлесниот начин за безбедно семејство да го исече вашиот сопствен стил! Овие се погодни за сите машинки за коса за лице, тримери за брада и брада, кастри за детали за коса и детали за конструкција. Едноставна операција : волшебната женска количка е designedономски дизајнирана, со рационален дизајн на каросеријата, удобен стисок, нелизгачки и лесен за ракување и ја покажува најдобрата состојба на работа. 5 видови чешли за ограничување на должината : опремени со 5 прецизно дизајнирани грамофони за накит (долги, средни, кратки, убавина, машки диагон), должината е погодна за вашиот стил. Обезбедете врвно и безбедно искуство со брадата/кастрењето на брадата. Дури и средувањето на најгустата коса нема да предизвика оштетување на косата. Низок шум : преку професионалната спецификација внатрешна структура на апсорпција на удари, вибрациите и бучавата предизвикани од возење со голема брзина се значително намалени, а дивергенцијата е поудобна.

Параметри на производот

Material:
ABS
Size:
about 19-22.5cm /7.48-8.87 inches
Rated power:
3W
Rated voltage:
5V
Charging time:
3 hours
Use time:
90 minutes
Package contains:
1x hair removal:
1x brush:
1 x USB charging cable:
5x limit comb:
Note:
Manual measurement may have an error of 0-1cm. Please consider before buying.
Due to different monitors, there may be slight differences between the picture and the actual color. :
Слична стока