.

.

3 Парчиња Бандана Лента За Глава Јазол Ретро Печатење Ленти За Глава Пејсли Печатење Лента За Глава Бохо Лак За Глава За Девојчиња И Жени, Гроздобер Зајак Уво Лента ?

3 Парчиња Бандана Лента За Глава Јазол Ретро Печатење Ленти За Глава Пејсли Печатење Лента За Глава Бохо Лак За Глава За Девојчиња И Жени, Гроздобер

DEN 95.84

Пристапност
Залиха

?Премиум Материјал : овие ленти за глава се изработени од квалитетна ткаенина, која е мека, издржлива и не е лесна за бледнеење, а со убава еластичност, тие се погодни за повеќето жени и нема да ја повредат вашата коса и кожа ?Прилагодлива лента за глава : лентата за глава со јазли од бандана е прилагодлива, така што удобно се вклопува во речиси секоја глава и е погодна за вашите различни фризури како кадрава коса, опашки, права коса, плетенка коса, бухти и многу повеќе, прекрасна декорација на коса за жени и девојки. ?Апликации : лентите за глава со јазли од бандана се прекрасни украси и можат да одат добро со вашата шминка и облека, погодни за спорт, забава, патување, карневали или само секојдневно носење. ?Содржина на пакетот : ќе добиете 3 парчиња пејсли печатени ленти за глава во различни бои : Бургундска, црна, темно сина; гроздобер и класичен дизајн ги задоволуваат вашите различни соодветни потреби. ?Прекрасни подароци : гроздобер еластични ленти за коса се идеални подароци за вашиот љубовник, девојка, сестри, мајка, интимни женски пријатели, членови на семејството и сл., тие исто така можат да се применат како подароци за забави, симпатичен јазол ќе ги направи жените и девојките пошармантни. Удобно за носење : лентите за лак на пејсли се убави и еластични, погодни за повеќето жени и девојки, убавата еластичност може лесно и цврсто да ја држи вашата коса без да ве вознемирува, што ви овозможува удобно користење искуство.

Параметри на производот

Color:
as pictures shown
Material:
fabric
Size:
approx. 20 inches in perimeter
Package included:
3 x Paisley bow headbands :
Warm notes:
Please allow slight size error due to manual measurement.:
Please allow slight color difference due to different monitor. :
Слична стока