.

.

Комплет Алатки За Продолжување На Косата од 4 парчиња, Комплети За Професионални Алатки За Монистра Комплет За Клешти За Стилизирање На Косата со 4,5 мм Силиконски Б?

Комплет Алатки За Продолжување На Косата од 4 парчиња, Комплети За Професионални Алатки За Монистра Комплет За Клешти За Стилизирање На Косата

DEN 127.84

Пристапност
Залиха

Топло Известување : куката е инцизивна, зашто, ве молиме чувајте го комплетот алатки за продолжување на косата подалеку од деца Мониторите не се калибрирани исти, бојата на предметот прикажана на фотографиите може да покажува малку поинаква од вистинскиот објект. Ве молиме земете го вистинскиот како стандард. Идеален Подарок : професионалниот комплет алатки за продолжување на косата ви носи удобно искуство. Овие алатки за продолжување на косата се одличен подарок за љубителите на стилот на косата, професионалните алатки за коса за салонот и домашната употреба. Тоа е добар подарок за роденден, Нова Година, Денот на Вљубените, Денот на Мајката. Издржлив Материјал : металната клешта дизајнирана со закривена глава и со пластична рачка, јамката за влечење на иглата со кука со рачка, лесна за држење, одличен помошник за продолжување на косата. Силиконските прстени можат да ја прицврстат косата, без никаква штета, што ви помага брзо и лесно да ја промените фризурата. Широки Апликации : овој комплет за продолжување на косата може да се користи за продолжување на косата или носење убави додатоци за коса, погодни за бербер ИЛИ сами САМИ дома. Количина на производ : комплетот за продолжување на косата доаѓа со навој од 1 јамка, 1 столб, 1 кука за влечење и повеќе силиконски прстени, кои може да се користат наизменично според вашите потреби. Пренослив дизајн, може да се носи насекаде. ШИРОКИ АПЛИКАЦИИ : овој комплет за продолжување на косата може да се користи за продолжување на косата или носење убави додатоци за коса, погодни за бербер ИЛИ сами САМИ дома. ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : металната клешта дизајнирана со закривена глава и со пластична рачка, јамката за влечење на иглата со кука со рачка, лесна за држење, одличен помошник за продолжување на косата. БЕЗБЕДЕН СИЛИКОН : силиконските прстени можат да ја прицврстат косата, без никаква штета, што ви помага брзо и лесно да ја промените фризурата.

Параметри на производот

Item Type:
Hair Extension Tool Kit
Product Material:
Silicone, aluminum etc.
Silicone Size:
Outer Diameter:
Approx. 4.5mm / 0.18in
Product Quantity:
4 pcs
Product Usage:
Used for all kinds of hair extensions.
Package List:
500 x Silicone Rings:
1 x Loop Threader:
1 x Piller:
1 x Pulling Hook:
or:
200 x Silicon Rings:
1 x Loop Threader:
1 x Piller:
1 x Pulling Hook:
or:
1000 x Silicon Rings:
1 x Loop Threader:
1 x Piller:
1 x Pulling Hook :
Слична стока